manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Monitori Nije branje Gore

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2007, 03:13
Novi član grupe

Default Monitori Nije branje Gore

Halo momački, Nice forume imaš ovdje. I'm Jim i ja sam novi u izgradnji, ali vjerujem računalo Znao sam dovoljno dobro Heresu priču:

Sam prethodno imao pc sa AGP ATI grafičkom karticom postaviti i sam htjela nešto sa malo više snage. Ja logirati na ebay purchassed i jedan PCI-e MSI Nvidia 7900GTO i MSI K8-neo4 Platinum matična ploča da ide uz to (i koristi).

Tako je nakon uzimajući uzbuđeni kada to sve stigao sam odmah i sve opremljeno, prema priručniku. Ipak, kada sam delt s nekoliko problema sa chipset heatsinks sam ja da se okrenu na računalo i sve sam dobio je ovlast Leds, svi obožavatelji (uključujući gfx karticu), a svijetla na mojoj tipkovnici. Monitor nije podigla ništa, pa ni jedan plamičak. Ive 'pokušao ovaj kompjuter na 2 monitora i drugih još uvijek ne rade. Stoga je problem sa računalom sama.

Sada sam išla na računalu sa starom mobo i gfx kartice i Internet utvrde prekid ponovno. Tako sam učinio nešto pogrešno? Zar mene tim ebayers prodao hardver pokidan? Ima li išta mogu učiniti?

Najozbiljnije anyhelp momci sa ovaj problem će biti izuzetno appriciated, a posebno sa mojim A-level ispita počevši sutra! : (

Thanks, Jim
Old 6. lipnja 2007, 03:28
Zabranjen Group

Hi Jimmy

Dobrodošli na TCF

JA računati razloga se ništa ne radi s novim kompletom instaliran je zato što su napravile masivni sustav hardverske promjene i to je jedna stvar da XP ne voli jer misli vaše aa pirat.
Morat ćete doći na Microsoft i recite im što ste učinili i oni će vjerojatno poslati novi ključ kada dođete u reinstalirati.

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 6. lipnja 2007, 03:56
Novi član grupe

Čuo sam da je ovaj prije svibanj biti slučaj, ali s mog računala nije ni u bios boot modu i ne vidim što to ima veze s mojim operacijskog sustava? Zaslonu ne prikazuje ništa, litrally ne evidenciju veza na moj pc uopće - samo crno. Ekran je na umu, u stanju čekanja.

Sam ustanovio da ja dobiti jedan dugi zvučni signal iz moje matične ploče na start up, ne znam ako to znači da ništa nije u redu ili sustava je u redu. Ja sam probati trčanje ovan bez da vidi ako ga pijucima ga gore i da to traje dugo beeps kontinuirano tako izgleda kao da se radi.

Theres no onboard grafiku za testiranje ako je matična ploča radi ispravno pa mislim ono što mi je potrebno učiniti je uzeti moj grafičkom karticom do prijatelja i pokrenite ga po sistemu, ako je to njegova djela zatim pokrenite grafiku na moje i utvrditi da li je krivnja leži bilo grafike ili matične ploče. Nakon toga ću probati koristeći drugu napajanje i vidi ako nešto nije u redu s tim, kao što možete vidjeti ja sam prilično clueless! Ali, sigurno je za napraviti sa mojim hardvera ne moj OS? - Iako sam mogao biti krivo lol
Old 6. lipnja 2007, 04:09
Zabranjen Group

Što da li vi imati bios Jimmy?
Old 6. lipnja 2007, 04:15
Novi član grupe

Ja sam ne indicija mate lol, bolestan vidjeti ako ja mogu naći nešto u priručniku koji će reći mene kako ja mogu ne samo gledati što piše na ekranu.

Yer to mi je dao veliki broj BIOS Version: W7185NMS v1.0 150305
Ako je taj relevantni ili ne pitajući što im nije u potpunosti siguran? Sorry mate nisam najviše inteligentne osobe kada je riječ o računalima.
Old 6. lipnja 2007, 04:34
Zabranjen Group

Nakon pretraživanja po malo, čini se da je Nagrada Phoenix BIOS ali to još uvijek izgleda kao da siđe na koji se na video karticu greška.

Imati pogledati ovdje za više detalja.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old 6. lipnja 2007, 05:12
Novi član grupe

Right vidim. Pa što ću učiniti sada je testirati svoje grafičke kartice u mojem pc Mates i njegov test u moje i vidjeti što mogu opisati. Thanks for your help Wolfey, ja ću biti siguran da bi vas posted.
Old 6. lipnja 2007, 09:53
Administrator Group

Isprobajte grafičke kartice u drugom stroju za potvrdu nije neispravan.

I / ili

Možete također pokrenuti računalo spojeno s ništa unutar kojih cuts out puno problema.

Odspojite sve osim napajanja na matičnoj ploči i ostaviti RAM, CPU i grafička kartica priključena u.

Odspajanje / isključiti sve hard diskove, CD-ROM-ova, zvučne kartice i sl.

Nastojte da ako se i dalje se post screen bih reći neispravan matičnoj ploči.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.