kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Monitorok Nem fölerősödő

Reply

Téma eszközök
Old Június 6 2007, 03:13
Új tag Csoport

Default Monitorok Nem fölerősödő

Helló srácok, Nice fórum van itt. Én vagyok Jim, és én vagyok az új számítógép építése, de hiszem, hogy tudta, hogy elég jól Heres a történet:

Én korábban a pc egy AGP ATI grafikus kártya létre, és akartam valamit, egy kicsit több hatalmat. Én jelentkezett be az eBay és purchassed a PCI-E MSI 7900GTO Nvidia és az MSI K8-neo4 Platinum alaplap menni együtt, hogy (mind használt).

Így azután, ha izgulsz, hogy minden megérkezett mentem, és rögtön látni mindent, hogy a kézikönyv. Azonban, ha már Delt pár probléma a chipset Heatsinks én folytatta Kapcsolja be a számítógépet és az összes megvan a teljesítmény LED-del rendelkezik, a rajongók (köztük a gfx-kártya), és a fény az én billentyűzetet. A monitor nem szedett fel semmit, nem is lobban. Én már próbáltam ezt a számítógépet a 2 másik monitorok és még ez nem működik. Ezért a probléma a számítógép is.

Most már szaladt a számítógépet a régi mobo és gfx kártyát, és ez szerkezet finom újra. Én is tenni valamit? Ezeket ebayers eladott rám tört hardware? Van valami, amit tehetek?

Komolyan srácok anyhelp ezzel a kérdéssel is, hogy rendkívül becsült, főleg az én egy kezdő szintű vizsgák holnap! : (

Köszi, Jim
Old Június 6 2007, 03:28
Tiltott Group

Üdv Jimmy

Üdvözöljük a TCF

Azt hiszem, az ok, semmi sem működik együtt az új csomagot telepítve van, mert már készült masszív rendszer hardveres változások, és hogy van egy dolog, hogy az XP nem szereti, mert azt hiszi el aa kalóz.
Lesz még rá, hogy a Microsoft és mondd el nekik, hogy mit tettem, és valószínűleg a jövőben is küldök egy új billentyűt, amikor jön újratelepítéséhez.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Június 6 2007, 03:56
Új tag Csoport

Hallottam, hogy ez előtt az eset, de a számítógépet, hogy nem is a bios boot módja nem tudom mi ez nem az én operációs rendszer? A képernyőn nem jelenik meg semmi, litrally kapcsolatban nem ismeretes, hogy az én-m pc egyáltalán - csak fekete. A képernyő előtt van, a készenléti állapotba.

Azt találtuk, hogy kapok egy hosszú sípolás az én alaplap az induló, nem tudom, ha ez azt jelenti, valami nem stimmel, vagy a rendszer nem jó. Én futtassa nélkül ram, hogy ha azt választja ki, és ez igen hosszú hangjelzést ad, folyamatosan fut, így úgy tűnik, hogy működik.

Ott nem a fedélzeten grafikus tesztelni, ha az alaplap nem működik megfelelően, így azt hiszem, mit kell tennie, hogy fogd meg a grafikus kártya egy barátomnak, és futtassa azt a rendszert, ha ez működik, akkor futtassa a grafikák az én, és meghatározza, hogy a hiba abban rejlik, sem a grafika, vagy az alaplap. Ezek után megpróbálom meg egy másik tápegységet, és ha bármi baj van, hogy amint láthatjuk Én csinos clueless! De biztos, hogy nem az én hardver-os nem az én? - Bár én is hibás lol
Old Június 6 2007, 04:09
Tiltott Group

Milyen BIOS van-e Jimmy?
Old Június 6 2007, 04:15
Új tag Csoport

Én nem egy clue mate lol, rossz látni, ha talál valamit a kézikönyv, hogy mondja meg nekem, nem tudom most nézd, mit mond a képernyőn.

Yer az adott nekem egy nagy BIOS Verziószám: W7185NMS V1.0 150305
Ha thats megfelelő, vagy nem, amit a kérő im nem teljesen biztos? Sajnáljuk mate Nem én vagyok a legtöbb intelligens személy, amikor a számítógépen.
Old Június 6 2007, 04:34
Tiltott Group

Keresés után körülbelül egy kicsit úgy tűnik, hogy ez egy Award Phoenix BIOS-t, de még mindig úgy tűnik, hogy jöjjön le, hogy a videokártya a hibás.

Itt keresse a további részleteket.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old Június 6 2007, 05:12
Új tag Csoport

Jobb Értem. Nos, mit fogok csinálni a tesztet én grafikus kártya az én cimborák pc, és a saját test az én, és mit lehet ábrázolni. Köszönöm a segítséget Wolfey, akkor biztos, hogy te kiküldték.
Old Június 6 2007, 09:53
Administrator Group

Próbálja ki a grafikus kártya egy másik gépre, hogy megerősíthetem, hogy nem hibás.

És / vagy

Azt is fut a számítógép nem kapcsolódik be, amely csökkenti a ki sok problémát.

Húzza ki mindent, kivéve, hogy az alaplap, és hagyja el a RAM, a processzor és a grafikus kártya csatlakoztatva hüvelyk

Húzzuk / húzza ki a merevlemezek, CD-ROM, hangkártya, stb

Próbáld ki, hogy ha még doesnt elküldeni a képernyőn azt mondanám, hogy egy hibás alaplap.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítsek picking. PaintbalPunk 79 Általános fémáru Chat 10 27. december 2008 17:10
Need Gyors segítséget szedés Egy LCD monitor! Please Help PaintbalPunk 79 Grafikus kártyák és monitorok 3 11. december 2008 20:57
Building első Gaming PC. Segítségre van szüksége a komponensek kiválasztása. aceatc Általános fémáru Chat 20 6. november 2008 02:42
Need help picking a monitort. Javaslatok fiúk? :) link590o Grafikus kártyák és monitorok 6 5. március 2008 01:55
Szedés jogát PSU KillerXL5 Cases & Power Supplies 5 9. november 2007 21:58
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.