![]() |
|
| |||
| |||
| שלום חבר 'ה, אחלה פורומים יש לך כאן. אני ג 'ים ואני חדש המחשב הבניין אבל מאמין שאני יודע מספיק, heres היטב את הסיפור: בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך ATI agp להגדיר ואני רוצה משהו עם קצת יותר כוח. אני נרשם על גבי purchassed של eBay ו-PCI-E Nvidia 7900GTO MSI ו-K8 MSI neo4 Platinum לוח האם ללכת יחד (שניהם משומשים). אז אחרי מתרגש כשהוא מקבל את כל הגיעו הלכתי מיד ו מצויד הכל, לפי המדריך. עם זאת, ברגע שאני delt עם כמה בעיות עם שבבים heatsinks אני התחיל להפעיל את המחשב ואת כל היה לי את הכוח Leds, כל המעריצים (כולל כרטיס gfx) וכן את האורות על המקלדת שלי. לנטר את לא לאסוף שום דבר, אפילו לא לעפעף. ניסיתי את זה על מחשב אחר 2 צגים ועדיין זה לא מצליח לעבוד. לכן, הבעיה היא עם המחשב עצמו. עכשיו אני כבר רץ על המחשב הישן עם mobo ו gfx וכרטיס זה עובד בסדר גמור שוב. אז עשיתי משהו לא בסדר? האם אלה ebayers נמכר שבור חומרה אותי? האם יש משהו שאני יכול לעשות? Anyhelp ברצינות חבר 'ה עם בעיה זו יהיה appriciated מאוד, במיוחד עם אזור A-רמת בחינות מתחילה מחר! : ( תודה, ג 'ים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי ג 'ימי
ברוכים הבאים ל TCF אני לחשוב על שום סיבה שהיא פועלת עם ערכת החדש מותקן משום שביצעת שינויים בחומרה מסיבית המערכת וזה דבר אחד, כי XP לא חושב כפי שהוא אוהב את AA פיראטים. עליך לקבל על גבי מיקרוסופט ותגיד להם מה שאתה צריך לעשות והם יהיו כנראה שלח לך מפתח חדש כאשר אתה בא להתקין מחדש. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| שמעתי לפני כן זה עשוי להיות המקרה אבל עם המחשב שלי אי אתחול אפילו לתוך מצב ה-BIOS אני לא יכול לראות מה יש לעשות עם מערכת ההפעלה? המסך לא מציג שום דבר, אין תיעוד של litrally חיבור למחשב שלי בכלל - רק שחור. המסך על דעתך, על המתנה. אני כבר נמצא, כי אני מקבל אחד ארוך הביפ שלי לקפוץ על לוח האם, אני לא יודע אם המשמעות היא משהו לא בסדר או את המערכת הוא בסדר. עשיתי ניסיון לפעול ללא רם כדי לראות אם היא בוחרת את זה ועל כן זה פועל ארוך beeps ברציפות, כך נראה עובד. Theres לא onboard גרפיקה כדי לבדוק אם לוח האם הוא עובד כראוי, כך אני חושב מה שאני צריך לעשות הוא לקחת את כרטיס המסך לחבר ולהפעיל אותו על המערכת שלו, אם זה עובד לאחר מכן הפעל את הגרפיקה ב שלי ואת לקבוע אם נמצא אשם עם או את הגרפיקה או את לוח האם. אחרי זה אני אנסה להשתמש שונים החשמל, ולראות אם משהו לא בסדר עם זה, כפי שאתה יכול לראות, אני די clueless! אבל זה בוודאי לעשות עם החומרה שלי לא OS? - למרות שאני יכול להיות לא בסדר LOL |
|
| |||
| |||
| איזה BIOS יש לך ג 'ימי? |
|
| |||
| |||
| אני כבר לא מושג חבר LOL, חולה לראות אם אני יכול למצוא משהו בתוך המדריך, כי היה אומר לי שאני לא יכול פשוט תסתכל מה כתוב על המסך. Yer זה נתן לי מספר גדול גרסת ה-BIOS: W7185NMS V1.0 150305 Thats אם רלוונטי או לא למה את שואלת IM לא בטוח לחלוטין? מצטער חבר אני לא אדם אינטליגנטי ביותר כאשר מדובר על מחשבים. |
|
| |||
| |||
| לאחר חיפוש ברחבי קצת נראה זהו פרס Phoenix BIOS אבל זה עדיין נראה לרדת זה כרטיס הווידאו להיות בבית אשם. האם נראה כאן לפרטים נוספים. http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm |
|
| |||
| |||
| נכון שאני רואה. ובכן מה שאני הולך לעשות כעת הוא לבדוק את כרטיס המסך שלי mates PC, ואת הבדיקה שלו ב שלי ולראות מה אני יכול לתאר. תודה על העזרה Wolfey, אני מתכוון להמשיך להיות בטוח שאתה Posted. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה את כרטיס המסך בעוד מכונת לאשר זה לא מקולקל.
ו / או אתה יכול גם להפעיל מחשב בלי כלום מחובר בו חתכים בפנים החוצה הרבה בעיות. לנתק את הכל מלבד היכולת של לוח האם ולהשאיר את זיכרון RAM, מעבד וכרטיס המסך פקוק למערכת נתק / לנתק את כל כוננים קשיחים, תקליטורים, כרטיסי קול וכו ' נסה את זה אם זה עדיין doesn't לכתוב המסך הייתי אומר על לוח האם פגום. המערכת שלי: Hybr! ד
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך קצת עזרה לבחור. | PaintbalPunk 79 | כללי חומרה צ 'אט | 10 | -27 דצמבר 2008 17:10 |
| צריך עזרה מהירה לבחירת A צג LCD! אנא עזור | PaintbalPunk 79 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th דצמבר 2008 20:57 |
| הבניין הראשון Gaming PC. צריך לעזור לבחור את הרכיבים. | aceatc | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 6 נובמבר 2008 02:42 |
| צריך עזרה לבחור את המסך. הצעות חבר 'ה? :) | link590o | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | ה -5 בחודש מרץ 2008 01:55 |
| הזכות לבחור PSU | KillerXL5 | מקרים & ספקי כוח | 5 | 9th נובמבר 2007 21:58 |
| שרשרת כלים | |
| |