mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Monitoriai Ne picking up

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 6, 2007, 03:13
Naujas Narys

Hello guys, Nica forumai turite čia. I'm Jim and I'm naujų kompiuterių pastato, bet manau, žinojo pakankamai gerai heres istorija:

Aš anksčiau buvo pc su AGP ATI grafikos plokštę, įsteigti ir norėjau kažką šiek tiek daugiau galios. Aš prisijungę prie eBay ir purchassed PCI-E MSI Nvidia 7900GTO ir MSI K8-neo4 Platinum plokštė eiti kartu su juo (ir naudoti).

Taigi gavus susijaudinęs, kai jis atvyko visi aš iš karto ir įrengti viską pagal instrukcija. Tačiau, kai aš Delt su keletą problemų, susijusių su chipsetu radiatoriai aš atliko savo ruožtu kompiuterių ir visas gavau buvo Power LED, visi ventiliatoriai (įskaitant GFX kortelę) ir ant mano klaviatūros lemputės. Monitorius ne įlaipinami nieko, net mirgėjimas. I've tried šiame kompiuteryje kitus 2 monitoriai ir dar jis nesugeba dirbti. Todėl problema yra su paties kompiuterio.

Dabar aš pakrantės su sena MOBO ir gfx kortelė kompiuterio ir jis veikia puikiai dar kartą. Taigi aš padariau ką nors blogo? Ar šių ebayers pardavė man neveikia aparatūros? Ar yra kas nors, ką galiu padaryti?

Rimtai vaikinai anyhelp šį klausimą būtų labai appriciated, ypač su savo lygio egzaminai prasideda rytoj! : (

Thanks, Jim
Old Birželis 6, 2007, 03:28
Banned Group

Hi Jimmy

Sveiki atvykę į TCF

Aš skaitytis priežasties nieko dirbti su nauja komplektas yra įdiegta, nes jums padarė didžiulį aparatine įranga pakeitimų ir kad vienas dalykas, kad XP ne taip, kaip ji galvoja savo aa piratų.
Turėsite gauti į "Microsoft" ir pasakykite jiems, ką tu padarei, ir jie tikriausiai bus atsiųsti jums naują raktą, kai atėjo iš naujo.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Birželis 6, 2007, 03:56
Naujas Narys

Aš girdėjau, kad prieš tai gali būti atvejis, bet mano kompiuteryje nepavyko paleisti net į BIOS būdas nematau, kas tai turi daryti su mano operacinė sistema? Ekranas nerodo nieko, litrally jokio ryšio įrašas į mano PC ne visi - tik juoda. Ekranas yra tai, dėl laukimo.

Radau, kad man vienas ilgas pyptelėjimas mano plokštėje dėl steigti, aš nežinau, ar tai reiškia, kas yra neteisinga ar sistema yra gerai. Aš pabandykite paleisti be jokių avinas, ar jis kirtikliai ją ir ji veikia taip ilgai pypsi nuolat kad atrodo, veikia.

Theres No Borto grafikos testą, jei plokštės yra tinkamai veikia taip manau, ką reikia padaryti, tai paimti mano video korta su draugu ir paleisti jį į savo sistemą, jei tai veikia, tada paleiskite savo grafikus ir nustatyti, ar mano kaltė tenka arba su grafika arba pagrindinę plokštę. Po to aš pabandyti naudoti kitą energijos tiekimo ir pamatyti, jei kas nors negerai, kad, kaip jūs galite pamatyti I'm pretty Clueless! Bet tikrai tai daryti su mano įrangą ne mano OS? - Nors man būtų neteisinga lol
Old Birželis 6, 2007, 04:09
Banned Group

Kas yra BIOS turite Džimis?
Old Birželis 6, 2007, 04:15
Naujas Narys

Aš ne raktas mate lol, blogai matyti, jei aš galiu surasti kažką per vadovą, kuris pasakys man, kaip i galima ne tik žiūrėti, ką ji sako ant ekrano.

Yer jis davė man daug BIOS versijos numeris: W7185NMS v1.0 150.305
Jei Thats atitinkamais ar ne, kas jūsų klausia jiems nėra visiškai tikras? Atsiprašome mate aš ne patys protingiausi asmeniui, kai kalbama apie kompiuterius.
Old Birželis 6, 2007, 04:34
Banned Group

Po ieško aplink bitų atrodo tai apdovanojimas Phoenix BIOS, bet ji vis dar atrodo, nueiti į kad vaizdo plokštė yra kaltas.

Have a look here for išsamiau.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old Birželis 6, 2007, 05:12
Naujas Narys

Teisė matau. Na ką aš ketinu daryti dabar yra bandymas mano video korta mano draugais, pc, ir patikrinti savo minų ir pamatysite, ką aš galiu pavaizduoti. Thanks for your help Wolfey, aš būtinai keep you posted.
Old Birželis 6, 2007, 09:53
Administrator Grupė

Gauta grafikos plokštę į kitą mašiną, patvirtinkite tai nėra gedimas.

Ir / arba

Taip pat galite paleisti nieko kompiuterio prijungtas viduje, dėl kurios nebereikia atlikti daug problemų.

Išjunkite viską, išskyrus teisę į pagrindinę plokštę ir palikti RAM, CPU ir grafikos plokštę prijungtas in

Atjungti / Atsukti visi kietieji diskai, CD-ROM, garso korteles ir tt

Gauta, kad, jei jis vis dar doesnt post ekrane Norėčiau pasakyti sugedusi plokštė.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.