mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Monitori Not Picking Up

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 6, 2007, 03:13
New Member Group

Default Monitori Not Picking Up

Hello guys, Nice forumos jums šeit. Es esmu Jim un es esmu jauns, lai dators ēkas, bet uzskatu, ka es zināju pietiekami labi heres stāsts:

Man iepriekš bija pc ar AGP ATI grafikas karti, kas izveidota, un es gribēju kaut ar nedaudz lielāku jaudu. Es pieteicies uz ebay un purchassed PCI-E MSI Nvidia 7900GTO un MSI K8-neo4 Platinum mātesplate iet kopā ar to (gan lietotas).

Lai pēc tam kļūst satraukti, kad tas viss ir ieradies devos uzreiz un aprīkots visu saskaņā ar rokasgrāmatu. Tomēr, tiklīdz es delt ar dažas problēmas ar Chipset Pāraidīšanas es turpināja ieslēgtu datoru un viss, ko es saņēmu bija jaudas diodes, visi fani (ieskaitot gfx apliecība) un par manu tastatūras apgaismojumu. Monitors nav palielinājies neko, pat ne mirgot. Es esmu mēģinājis šo datoru uz 2 citiem pārraugiem un joprojām tā nespēj strādāt. Tātad problēma ir ar paša datora.

Tagad es esmu ilga datora ar veco MOBO un gfx kartes, un tas works fine again. Tātad es esmu darījis kaut ko nepareizi? Vai šie ebayers pārdeva man sadalīti datortehniku? Vai tur kaut ko varu darīt?

Nopietni puiši anyhelp ar šo jautājumu būtu ļoti appriciated, jo īpaši ar mana līmeņa eksāmeni sākas rīt! : (

Thanks, Jim
Old Jūnijs 6, 2007, 03:28
Banned Group

Hi Jimmy

Welcome to TCF

Es jārēķinās iemesls nekas strādā ar jaunu komplektu uzstāda ir tāpēc, ka jūs esat veikuši masveida sistēmas aparatūras izmaiņas, un ka ir viena lieta, ka XP nepatīk, kā uzskata par savu aa pirāts.
Jums būs nepieciešams saņemt uz Microsoft un pastāstiet viņiem, ko jūs esat izdarījuši, un viņi, iespējams, nosūtīs jums jaunu atslēgu, ja Jums nākas pārinstalēt.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Jūnijs 6, 2007, 03:56
New Member Group

Esmu dzirdējis, pirms tas var būt gadījumā, bet ar manu datoru, ja to boot, pat bios mode i nevar redzēt, ko tam ir sakars ar manu operētājsistēma? Ekrāns neuzrāda neko, litrally nav ierakstu par savienojuma ar manu pc vispār - tikai melnā. Ekrāns ir uz prātu, gaidīšanas režīmā.

Es esam noskaidrojuši, ka man viens garš beep no manas mātesplates darbības uzsākšanas, es nezinu, vai tas nozīmē, kaut kas ir nepareizi vai sistēma ir labi. I did mēģināt darboties bez jebkādas ram, lai redzētu, vai tas cērtes to augšup un jā tas sākas ilgi pīkstieni nepārtraukti tā šķiet darbu.

Theres no borta grafikas testu, ja mātesplate darbojas pareizi, tāpēc es domāju, kas man jādara, ir jāņem mana grafikas karte ir draugs un raidīt to, izmantojot savu sistēmu, ja tas darbojas, tad darbojas viņa grafikas mīnu un noteiks, vai vaina ir nu ar grafiku vai mātesplati. Pēc tam es centīšos, izmantojot dažādas enerģijas piegādes un redzēt, ja kaut kas ir nepareizi ar šo, kā jūs varat redzēt, es esmu diezgan clueless! Bet protams, tas ir saistīts ar manu aparatūru nav mana os? - Kaut es varētu būt nepareizi lol
Old Jūnijs 6, 2007, 04:09
Banned Group

Ko bios jums ir Jimmy?
Old Jūnijs 6, 2007, 04:15
New Member Group

Man nav atrisinājums mate lol, slikti redzēt, ja es nevaru atrast kaut ko, kas rokasgrāmata, kas varētu man pastāstīt, kā es var ne tikai aplūkot to, ko saka uz ekrāna.

Yer tas ir devis man liels BIOS versijas numurs: W7185NMS V1.0 150.305
Ja thats svarīgi vai nav kādas ir jūsu lūgumu im nav pilnībā pārliecināts? Sorry mate Es neesmu visinteliģentākajiem personai, kad runa iet par datoriem.
Old Jūnijs 6, 2007, 04:34
Banned Group

Pēc meklēšana apkārt mazliet šķiet tā Award Phoenix bios, bet tas joprojām šķiet nokritusies līdz, ka video karte ir pie vainas.

Vai šeit meklēt sīkāku informāciju.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old Jūnijs 6, 2007, 05:12
New Member Group

Labi redzu. Nu ko es darīšu tagad ir tests mana grafikas karte manā biedriem pc, un testa viņa mīnu un redzēt, ko es varētu rādīt. Thanks for your help Wolfey, es būšu pārliecināts, lai saglabātu jums norīkoto.
Old Jūnijs 6, 2007, 09:53
Administrator Group

Izmēģiniet grafikas karti citu mašīnu, lai apstiprinātu, tas nav kļūdains.

Un / vai

Jūs varat arī palaist datoru ar nekas saistīts kuru robežās izcirtņi no daudz problēmu.

Atvienojiet visu, izņemot pilnvaras mātesplati un atstāt RAM, CPU un grafikas karte plugged in

Atvienot / Atvienojiet visus cietos diskus, CD-ROM, skaņas kartes utt

Try ka, ja tas vēl doesn't post screen es teiktu bojātu mātesplati.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):