mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Monitoare Nu iau

Reply

Thread Tools
Old 6 iunie 2007, 03:13
Noile state Group

Salut baieti, la Nisa forum ai ajuns aici. Sunt Jim şi eu sunt nou calculator pentru a clădirii, dar cred că am ştiut de ajuns, bine heres de poveste:

Am avut anterior de un PC cu o placă grafică ATI AGP înfiinţat şi am vrut ceva cu un pic de mai multă putere. Am autentificat pe Ebay şi purchassed o PCI-E MSI Nvidia 7900GTO şi un MSI K8-neo4 platină placa de bază pentru a merge împreună cu acesta (ambele utilizate).

Deci, după obţinerea emoţionat atunci când a ajuns tot m-am dus imediat şi montat totul, în conformitate cu manualul. Cu toate acestea, o dată ce am delt cu câteva probleme cu chipset-ul heatsinks am procedat la rândul său, de pe computer şi a fost tot ce am puterea de LED-uri, toate fani (inclusiv gfx card), precum şi lumini pe tastatură. Monitorul nu a luat nimic, nici măcar o pâlpâire. Am incercat acest computer la 2 alte monitorizează şi încă nu reuşeşte să funcţioneze. Prin urmare, problema este cu calculatorul în sine.

Acum, am alergat la computer cu vechiul mobo şi gfx carte şi funcţionează bine din nou. Aşa că am făcut ceva greşit? Au vândut aceste ebayers rupt hardware-mă? Este ceva ce pot face?

Serios anyhelp baieti cu această problemă ar fi extrem de appriciated, mai ales cu un nivel de examene incepand de maine! : (

Multumesc, Jim
Old 6 iunie 2007, 03:28
Banned Group

Max Jimmy

Bine ati venit la TCF

Recunosc motivul pentru care nimic nu este de lucru cu noul kit de instalat este pentru că aţi făcut modificări masive de sistem hardware şi asta e un lucru pe care XP nu vrea ca el crede ca dvs. aa pirat.
Va trebui să te pe Microsoft şi spune-le ce aţi făcut şi ei vor, probabil, va trimite o nouă cheie cand vii pentru a reinstala.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 6 iunie 2007, 03:56
Noile state Group

Am auzit că, înainte de acest lucru poate fi cazul, dar cu computerul meu nu boot chiar în modul de BIOS nu pot vedea ce-i asta a mea de a face cu sistem de operare? Ecranul nu se afişează nimic, litrally nici o înregistrare de conectare la PC-ul meu de la toate - doar negru. Ecranul este la vedere, pe de aşteptare.

Am constatat că am un timp de la bip-mi placa de bază cu privire la start up, nu ştiu dacă asta înseamnă ceva este in neregula sau sistemul este în regulă. N-am încerca să ruleze fără nici un berbec pentru a vedea dacă se ia-l si da-l rulează continuu timp sunetele aşa pare să fie de lucru.

Theres la bord nu a graficii pentru a testa dacă placa de bază este de lucru în mod corespunzător astfel încât cred că ceea ce am nevoie să faci este să-mi iau placă grafică la un prieten şi rulaţi-l din sistem, în cazul în care funcţionează apoi executaţi sale grafice în a mea şi a stabili dacă vina minciuni fie cu grafica sau placa de bază. După ce că am să încerc, folosind o altă sursă de alimentare şi vezi dacă ceva e în neregulă cu faptul că, după cum puteţi vedea Sunt destul de clueless! Dar cu siguranţă este de a face cu hardware-ul meu nu-mi os? - Chiar dacă aş putea să fi greşit lol
Old 6 iunie 2007, 04:09
Banned Group

Ce bios ai Jimmy?
Old 6 iunie 2007, 04:15
Noile state Group

I-am nici o idee despre colega lol, bolnav văd dacă pot găsi ceva în manual care să-mi spui ca nu pot doar uita-te la ceea ce se spune pe ecran.

Yer ea mi-a dat un mare număr de BIOS Version: W7185NMS v1.0 150305
Dacă thats relevante sau nu la ceea ce vă cer im nu în întregime sigur? Imi pare rau amice nu sunt cele mai inteligente persoane atunci când vine vorba de calculatoare.
Old 6 iunie 2007, 04:34
Banned Group

După ce caută în jur de un pic, se pare că este un Award BIOS Phoenix, dar acesta încă pare să vin la această placă video fiind vinovat.

Trebuie să aruncaţi o privire aici pentru mai multe detalii.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old 6 iunie 2007, 05:12
Noile state Group

Am dreptul de a se vedea. Ei bine ce am de gând să faci acum este de test-mi placă grafică în Mates bucăţi, şi testul lui în mină şi să vedem ce i se poate descrie. Mulţumesc pentru ajutor Wolfey, voi fi sigur de a tine la curent.
Old 6 iunie 2007, 09:53
Administrator Group

Încercaţi placă grafică într-o altă maşină pentru a confirma nu este defect.

Şi / sau

De asemenea, puteţi rula un PC conectat cu nimic in interior care taie o mulţime de probleme.

Deconectaţi totul cu excepţia puterea de a placa de bază şi se lasă de RAM, procesor şi placă grafică conectat inch

Deconectaţi / deconectaţi toate hard disk-uri, CD-ROM-uri, plăcile de sunet, etc

Încercaţi să-l că, dacă încă doesnt posta un ecran Aş spune un defect placa de bază.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.