![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Nice fóre máš tady. Já jsem Jim a som nový počítač do budovy, ale vedel, že som dosť dobre Heres príbeh: I predtým PC s AGP ATI grafické karty nastaviť a já jsem chtěl něco s trochu moc. Som prihlásený na ebay a purchassed PCI-e MSI Nvidia 7900GT a MSI K8-NEO4 Platinová platňa ísť spolu s ním (i použité). Takže po získaní nadšený, keď to všetko dorazil jsem šel ihneď montovať a všetko podľa manuálu. Avšak potom, čo som delt s niekoľkými problémami s chipsetem chladiča som sa obrátil na počítač a všetky som bol moc LED, všetky ventilátory (vrátane GFX kartu) a svetla na mojej klávesnice. Monitora nie je vyzdvihnúť nič, ani blikání. Som sa pokúsil tento počítač na 2 monitory a iné ešte nie sú prácu. Preto sa problém s počítačom sama. Teď jsem běžel k počítaču sa stará Mobo a GFX kartu a funguje to znova. Takže som urobil niečo zle? Tieto ebayers predávané mi členia hardware? Existuje niečo môžem robiť? Vážně chlapi anyhelp s touto otázkou by bolo veľmi appriciated, obzvlášť s mojou A-level skúšky začína zajtra! : ( Ďakujem, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Jimmy
Vitajte na TCF Asi je dôvod, nič sa pracuje s novým kit nainštalovaný je, pretože ste masívny systém zmeny hardvéru, a to je jedna vec, že XP nemá rád, pretože si myslí, že vaša aa pirát. Budete sa musieť dostať na Microsoft a povedať im, čo ste robili a oni budú pravdepodobne pošle nový kľúč, keď príde na preinštalovať. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Počul som, že predtým, než môže byť tento prípad, ale s mojím počítačom nezaznamenanie boot dokonca do bios režime nevidím, čo to má čo do činenia s mojím operačným systémom? Na obrazovke sa nezobrazí nič, litrally žiadny záznam o pripojenie k počítaču vôbec - proste čierna. Obrazovky je na mysli, v pohotovostnom režime. Som zistil, že mám jedno dlhé pípnutie z mojej dosky na zakladanie, nevím, jestli to znamená, niečo je zle, alebo je systém v poriadku. Urobil som skúsiť spustiť bez akýchkoľvek ram, či vyberie to áno, a je v rozpore dlhé pípnutie priebežne tak sa zdá byť funkčné. Nie je na palube grafika na test v prípade, že doska je v poriadku tak, myslím, že i to, čo potrebujete urobiť, je vziať moju grafickú kartu s priateľom a spustiť v systéme, v prípade, že pracuje spustite jeho grafika v bani, a zistiť, či je vina leží ani s grafikou, alebo základnej dosky. Po tomto som sa skúste použiť iný zdroj napájania a zistiť, či je niečo zle s tým, ako vidíte, som docela bezradný! Ale určite je to niečo spoločného s mojím hardware nie je môj os? - Aj keď by som mohol byť zle lol |
|
| |||
| |||
| Aký bios máte Jimmy? |
|
| |||
| |||
| Som nemala poňatie mate lol, zlé zistiť, či môžete nájsť aj niečo do manuálu, že by sa mi povedať, ako môžem sa pozrieť na to, čo je napísané na obrazovke. Yer je mi dal veľkú BIOS Version číslo: W7185NMS V1.0 150305 Ak to je relevantné, alebo nie, aké sú vaše dotazem im nie sú celkom istí? Promiň kámo nejsem najviac inteligentná osoba, pokiaľ ide o počítače. |
|
| |||
| |||
| Po vyhľadávanie okolo trochu zdá, že ide o cenu Phoenix BIOS ale stále zdá sa, že príde až na grafickú kartu, ktorá je na vine. Nahliadnite tu pre ďalšie podrobnosti. http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm |
|
| |||
| |||
| Právo I see. No, čo mám robiť teraz je môj test grafickej karty v mojom PC Mates a jeho test v bani a uvidíte, čo sa dá uviesť. Ďakujeme za vašu pomoc Wolfey, uvidíme sa určite na vás priebežne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste si grafickú kartu v inom stroji, aby potvrdil, že to nie je chybná.
A / alebo Môžete tiež spustiť počítač s ničím spojené vnútri kusy, ktoré sa veľa problémov. Odpojte všetko okrem napájania na doske a ponechať RAM, procesora a grafickej karty zapojené palcov Odpojenie / odpojiť všetky pevné disky, CD-ROM, zvukové karty atď Pokúste sa, že ak ju ešte doesnt post obrazovku bych řekl chybné doske. Môj systém: Hybr! D
|