мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Монитори Није брање Горе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. јуни 2007, 03:13
Нови члан групе

Default Монитори Није брање Горе

Паздрав момачки, Нице форуме имаш овде. И'м Џим и ја сам нови у изградњи, али верујем рачунар Знао сам довољно добро Хересу причу:

Сам претходно имао пц са АГП АТИ графичком картицом оснивати и сам хтела нешто са мало више снаге. Ја логирати на ебаы пурцхассед и један ПЦИ-е МСИ НВИДИА 7900ГТО и МСИ К8-нео4 Платинум матична плоча да иде уз то (и користи).

Тако је након узимајући загрејани када то све стигао сам одмах и све опремљено, према упутству. Ипак, када сам делту са неколико проблема са цхипсет хеатсинкс сам ја да се окрену на рачунар и све сам добио је овлашћење Ледс, сви обожаватељи (укључујући гфкс картицу), а светла на мојој тастатури. Монитор није подигла ништа, па ни један пламичак. Иве 'суђен овај компјутер на 2 монитора и других још увек не раде. Стога је проблем са рачунаром сама.

Сада сам ишла на рачунару са старом мобо и гфкс картице и то утврде прекид поново. Тако сам учинио нешто погрешно? Зар мене тим ебаыерс продао хардвер покидан? Има ли било што могу да урадим?

Најозбиљније аныхелп момци са овај проблем ће бити изузетно апприциатед, а посебно са мојим А-левел испита почевши сутра! : (

Тханкс, Јим
Old 6. јуни 2007, 03:28
Аустин Гроуп

Бок Јиммы

Добродошли на ТЦФ

ЈА рачунати разлога се ништа не ради са новим комплет инсталиран је зато што су направиле масивним систем хардверске промене и то је једна ствар да КСП не воли јер мисли ваше аа пирата.
Мораћете ћете доћи на Мицрософт и реците им шта сте урадили и они ће вероватно послати нови кључ када дођете у наново.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 6. јуни 2007, 03:56
Нови члан групе

Чуо сам да је овај пре мај бити случај, али са мог рачунара није ни у БИОС-боот моду и не видим шта то има везе са мојим оперативног система? Екрану не приказује ништа, литраллы не евиденцију веза на мој пц уопште - само црно. Екран је на уму, у стању приправности.

Сам установио да ја добити један дуги звучни сигнал из моје матичне плоче на старт уп, не знам ако то значи да ништа није у реду или система је у реду. Ја сам пробати трчање ован без да види ако га пијући га горе и да то траје дуго беепс континуирано тако изгледа као да се ради.

Тхереса но онбоард графику за тестирање ако је матична плоча ради исправно па мислим оно што ми је потребно да урадите је узети мој графичком картицом до пријатеља и покрените га по систему, ако је то његова дела затим покрените графику на моје и утврдити да ли је кривица лежи било графике или матичне плоче. Након тога ћу пробати помоћу другу напајање и види ако нешто није у реду са тим, као што можете видети ја сам прилично цлуелесс! Али, сигурно је радити са мојим хардвера не мој ОС? - Иако сам могао бити криво лол
Old 6. јуни 2007, 04:09
Аустин Гроуп

Шта да ли ви да има БИОС-Јиммы?
Old 6. јуни 2007, 04:15
Нови члан групе

Ја сам не индиција мате лол, болестан видети ако ја могу наћи нешто у приручнику који ће рећи мене како ја могу не само гледати шта пише на екрану.

Ыер то ми је дао велики број БИОС Версион: У7185НМС в1.0 150.305
Ако је тај релевантни или не питајући што им није у потпуности сигуран? Сорры мате нисам највише интелигентне особе када је реч о рачунарима.
Old 6. јуни 2007, 04:34
Аустин Гроуп

Након претраге по мало, чини се да је Награда Пхоеникс БИОС али то још увек изгледа као да сиђе на који се на видео картицу грешка.

Имати погледати овде за више детаља.
хттп://ууу.хелпуитхпцс.цом/упградинг...бееп-цодес.хтм
Old 6. јуни 2007, 05:12
Нови члан групе

Ригхт видим. Па што ћу учинити сада је тестирати своје графичке картице у мом пц Матес и његов тест у моје и видети шта могу описати. Тханкс фор ыоур хелп Уолфеы, ја ћу бити сигуран да би вас постед.
Old 6. јуни 2007, 09:53
Администратор Гроуп

Пробајте графичке картице у другом машини за потврду није неисправан.

И / или

Можете такође покренути рачунар спојено са ништа унутар којих цутс оут пуно проблема.

Искљу? Ите све осим напајања на матичној плочи и оставити РАМ, ЦПУ и графичка картица прикључена у.

Одспајање / искључити све хард дискове, ЦД-РОМ-ова, звучне картице и сл

Настојте да ако се и даље се пост сцреен бих рећи неисправан матичној плочи.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц