![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, Nice forumlar burada var. Ben Jim yaşıyorum ve bilgisayar binası yeni yaşıyorum ama yeterli biliyordum inanıyorum, iyi hikaye heres: Daha önce bir bilgisayar vardı bir AGP ATI grafik kartı kurmak ve i biraz daha güç bir şey istedim. Ben eBay üzerine kaydedilir ve ile (her ikisi de kullanılır) birlikte gitmek için bir PCI-E MSI Nvidia 7900GTO ve MSI K8-neo4 Platinum anakart purchassed. Peki sonra ne zaman bana hemen ve her şeyi monte gitti geldi, elle göre bir heyecan var. Bununla birlikte, yonga seti ve üzerindeki bilgisayar açmak için tüm I got Güç LED'leri, tüm fanlar (the Gfx kart) ve klavye üzerindeki ışıklar dahil oldu devam heatsinks ile birkaç sorunu ile bir kez ben delt. Monitörün herhangi bir şeyi, hatta bir titreme aldı değildir. 2 diğer izler ve bu bilgisayarda denedim yine de çalışma başarısız olur. Bu nedenle sorun, bilgisayar kendisi ile. Şimdi eski mobo ve Gfx kartı ile bilgisayara koştum ettik ve daha iyi çalışır. Ben bir hata yaptım? Bu ebayers bana bozuk donanım sattı mı? Yapabileceğim bir şey var mı? Cidden çocuklar bu konuda anyhelp çok, benim bir düzey sınavları yarından itibaren özellikle appriciated olurdu! : ( Thanks, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam Jimmy
Hoşgeldiniz TCF için Çünkü büyük sistem donanım değişiklikleri yapmış ve bir şey XP bu AA korsan olarak düşündüğü gibi değil's Ben yeni kiti takılı olarak çalışıyor nedeni yok saymak olduğunu. Microsoft üzerine almak ve ne yaptığını ve büyük olasılıkla size yeniden gelip yeni bir anahtar göndermek onlara anlatmak olacak. Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Bu durum ancak benim bilgisayar ile boot BIOS modunda bile bu benim işletim sistemi ile ilgili ne var göremiyorum başarısız olabilir önce duydun mu? Ekran, benim bilgisayar için - sadece siyah at bağlantısının litrally hiçbir kayıt şey görüntülenmez. Ekran aklında bekleme açıktır. I kurmak benim anakart bir uzun bip sesi elde ettik, i bu demektir şey veya sistemin yanlış olduğunu gayet iyi bilmiyorum. Herhangi bir koç olarak eğer ve alır evet devamlı sürece bip sesi duyulur çalışır çalışıyor gibi görünüyor görmek için denemenizi yaptım. Eğer anakart düzgün ben yapmak için grafik bir arkadaş karta ve sistem üzerinde çalıştırdığınızda, eğer daha sonra benim onun grafik çalıştırmak çalışır ve tespit edip hata yalan take ihtiyacınız düşünüyorum çalışıyor Theres hiçbir Teknede grafik test etmek ya grafik veya anakart ile. Daha sonra farklı bir güç kaynağı kullanmayı deneyin ve eğer herhangi bir şey ile, Gördüğünüz gibi ben çok clueless yaşıyorum yanlış görüyorum! Ama elbette bu benim donanım ile OS don't nedir? - Her ne kadar ben olabilir yanlış lol |
|
| |||
| |||
| BIOS size Jimmy sahibim? |
|
| |||
| |||
| I've bir ipucu dostum lol, eğer elle i sadece ekranda ne diyor bakın değil gibi bana da içinde bir şeyler bulabilirsiniz kötü görüyorum. Yer bana büyük bir BIOS Sürüm numarası: W7185NMS v1.0 150305 verdi Eğer şu ya da değil ne soran Sohbet tamamen emin değilim alakalı? Ben ne zaman bilgisayarlar için gelen en akıllı kişi değilim Üzgünüm dostum. |
|
| |||
| |||
| O bir Ödülü Phoenix BIOS, ancak yine de ekran kartı sebep olmanın düşmek gibi görünüyor biraz etrafında arama sonra. Bir burada daha fazla bilgi için bak. http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm |
|
| |||
| |||
| Doğru anlıyorum. Peki şimdi arkadaşlarınla adet benim grafik kartı test yapmak ve test benim onun ne olacak ve ne tasvir görmek. Wolfey yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz, size gönderilen tutmak için emin olabilirsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Başka bir makinede bu hatalı değil onaylamak için grafik kartı deneyin.
Ve / veya Ayrıca hiçbir şey PC bağlı çalıştırabilirsiniz olan ters kesik sorunların çoğunu. Ana kart için güç dışında herşeyi çıkarın ve RAM, CPU ve grafik kartı takılı bırakın Kes / vb tüm sabit diskler, CD-ROM, ses kartı çıkarın Eğer hala doesnt ben hatalı bir anakart söylemek istiyorum ekran sonrası deneyin. Benim Sistemi: Hybr! D
|