![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Ніцца форумах, ви одержали тут. Я Джим і я новачок в комп'ютері будівлі, але здається, я знав досить добре Heres розповіді: Раніше я був комп'ютер з AGP відеокартою ATI створена, і я хотів щось трохи більше потужності. Я зареєструвався на Ebay і purchassed PCI-E MSI Nvidia 7900GTO і K8 MSI-Neo4 Platinum плати піти разом з ним (і використовуються). Таким чином, після отримання раді, коли всі прибутку, я пішов відразу і обладнані всім, у відповідності з керівництвом. Однак, коли я йти мова кілька проблем, пов'язаних з радіаторами чіпсета я приступив до увімкніть комп'ютер і все що я отримав була потужних світлодіодів, всі вентилятори (у тому числі GFX карта) і фари на моїй клавіатурі. Монітор не взяли нічого, навіть не мерехтить. Я намагався цього комп'ютера на 2 інших моніторах і до цих пір вона не зможе працювати. Тому проблема з самого комп'ютера. Тепер я побіг комп'ютерів зі старими плат і GFX карта і вона добре працює знову. І в мене щось зробили не так? Лі ці ebayers продала мені сломанной обладнання? Є все, що я можу зробити? Серйозно хлопці anyhelp цього питання було б надзвичайно Appriciated, особливо з моїм рівня іспити починаючи з завтрашнього дня! : ( Спасибі, Джим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Джиммі
Ласкаво просимо на TCF Я думаю, причина нічого не працює з новим комплектом встановлені тому, що ви зробили величезні зміни апаратної системі, і це єдине, що XP не подобається, як думає ваш А. пірата. Ви повинні отримати на Microsoft і сказати їм, що ви зробили, і вони будуть, імовірно, надішлемо Вам новий ключ, коли ви прийдете до перевстановлення. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Я чув про це раніше, що це може бути справа, але з моїм комп'ютером В іншому випадку, навіть для завантаження в BIOS режиму я не бачу, що це пов'язано з моєю операційною системою? На екрані не відображається нічого, litrally жодних записів підключення до комп'ютера на всіх - тільки чорний. Екран знаходиться на увазі, в режимі очікування. Я виявив, що я отримую один довгий звуковий сигнал від моєї материнської плати на початок, я не знаю, якщо це означає що-небудь неправильні або система штрафу. Я зробив спробу бігає без RAM, щоб побачити, якщо він бере трубку і, та він працює довгий сигнал постійного такого, здається, працює. Theres No інтегрованих графічних перевірити, якщо материнська плата працює нормально так що я думаю, що мені потрібно зробити, це прийняти мою відеокарту до одного і запустити його на своїй системі, якщо ця робота запустіть його графіку в шахті і визначити, чи є провина лежить ні з графікою або материнської плати. Після цього я постараюся використовувати інше джерело живлення і перевірте чи все в порядку з цим, як ви бачите, я досить Clueless! Але ж це зробити з моїм обладнанням не моє OS? - Хоча я можу помилятися LOL |
|
| |||
| |||
| Що BIOS у вас розказати? |
|
| |||
| |||
| Я не LOL ключ Mate, погано бачити, якщо я можу знайти щось в керівництві, що б сказати мені, як я не можу просто дивитися на те, що він говорить на екрані. Йер він дав мені великий версії BIOS номер: W7185NMS V1.0 150305 Якщо Thats відповідним чи не до того, що ваш просять їм не цілком упевнені? Вибачте Mate Я не самий розумний чоловік, коли мова йде про комп'ютери. |
|
| |||
| |||
| Після пошуків навколо небагато, здається, це Phoenix Award BIOS, але все ще здається, спуститися до відеокарті, що час не винен. Подивіться тут для більш докладної інформації. http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm |
|
| |||
| |||
| Право бачу. Ну, що я збираюся зробити зараз, це перевірити мої графічні карти в моїх товаришів ПК, і перевірити його в шахту і подивитися, що я можу зобразити. Дякуємо за вашу допомогу Wolfey, я буду обов'язково тримати вас у курсі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте відеокарту в іншу машину, щоб підтвердити це не пошкоджений.
І / або Ви також можете запустити комп'ютер з чим пов'язано, усередині якого вирізає багато проблем. Вимкніть всі, крім влади до системної плати і залишити ОЗУ, процесора і графічної карти підключений дюйма Вимкнути / відключіть всі жорсткі диски, компакт-диски, звукові карти і т.д. Спробуйте це, якщо воно ще doesn't пост екран я б сказав, що несправний плати. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога збору. | PaintbalPunk 79 | Генеральний обладнання чат | 10 | 27 грудня 2008 17:10 |
| Потрібна швидка допомога по Picking РК-монітор!! Please Help | PaintbalPunk 79 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 грудня 2008 20:57 |
| Будівництво перших комп'ютерних ігор. Потрібна допомога вибору компонентів. | aceatc | Генеральний обладнання чат | 20 | 6 листопада 2008 02:42 |
| Потрібна допомога вибору монітора. Пропозиції, хлопці? :) | link590o | Графічні карти & Монітори | 6 | 5 березня 2008 01:55 |
| Вибір правильного блоку живлення | KillerXL5 | Справа & блоки живлення | 5 | 9 листопада 2007 21:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |