![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей ... Някой знае ли къде мога да закупя NVIDIA MSI GeForce N9600GSO? (Червени с SeeWeed-Фен лопатки за по-добро охлаждане) Имам търсили в Google и всички ли се прегледи и спецификации. Това изглежда като добра графична карта и ще собствена ми компютър. Може ли някой намери ми webiste (в Обединеното кралство), които могат да продадат тази графична карта? BTW Има ли кой да я, как се сравняват с други карти? Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I couldnt намерите било погрешно, но мога да намеря други http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=9600 + GT & srkey = 9600
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имайте предвид, че Galaxy версия на тази карта може да бъде мек-modded на 8800GTS.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| GeForce 7600GT замразяване | leland16 | Графика на карти & Монитори | 7 | 19 май 2008 г. 04:57 |
| GeForce 7600 серията .... | alistaircampbell | Графика на карти & Монитори | 6 | 27 Jan 2008 23:04 |
| XFX GeForce 7800 GTX не работи? | evadwolrab | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Дек 2007 20:01 |
| NVidia GeForce 6200 LE | Wutz | Графика на карти & Монитори | 15 | 26 Окт 2007 02:09 |
| NVidia GeForce mx4000 | tiaki | Графика на карти & Монитори | 6 | 9-ти септември 2007 12:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |