![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ... Ξέρει κανείς πού μπορώ να αγοράσω την nVIDIA MSI Geforce N9600GSO; (Red SeeWeed ένα με-Fan Blades για καλύτερη ψύξη) Έχω αναζήτηση Google και όλα είναι να πάρω σχόλια και τις προδιαγραφές. Αυτό φαίνεται σαν μια καλή κάρτα γραφικών και θα μου PC suite. Μπορεί κανείς να μου ένα webiste (Στο ΗΒ) ότι μπορούν να πωλούν αυτή την κάρτα γραφικών; BTW Υπάρχει κάποιος που έχει, πώς αυτό συγκρίνεται με άλλες κάρτες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i couldnt βρείτε το κακο είτε i αλλά θα μπορούσε να βρει άλλους http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=9600 + GT & srkey = 9600
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σημειώστε ότι η έκδοση αυτού του Galaxy κάρτα μπορεί να είναι μαλακή-modded σε 8800GTS.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| GeForce 7600GT κατάψυξη | leland16 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 19 Μαΐου 2008 04:57 |
| GeForce 7600 σειρές .... | alistaircampbell | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 27 Ιαν 2008 23:04 |
| XFX GeForce 7800 GTX δεν λειτουργεί; | evadwolrab | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Δεκ. 2007 20:01 |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 26 Οκτ 2007 02:09 |
| Nvidia GeForce mx4000 | tiaki | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 12:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |