![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej ... Da li itko zna gdje mogu kupiti nVIDIA MSI Geforce N9600GSO? (Red jedno s SeeWeed-Blades Fan za bolje hlađenje) Ja sam pretražio google i svi ja dobiti je recenzije i specifikacije. Ovaj činiti se poput dobar grafičkom karticom i da će moj PC Suite. Može bilo tko nađi mi jednu webiste (u Velikoj Britaniji) koje svibanj prodati ove grafičke kartice? BTW Ima li bilo tko imati ga, kako se ovo usporediti sa drugim karticama? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I couldnt pronaći bilo pogrešno, ali sam mogao pronaći druge http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=9600 + GT = 9600 & srkey
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Primijetite da je Galaxy verzija ove kartice mogu se soft-modded na 8800GTS.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Geforce 7600GT zamrzavanje | leland16 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 19. svibanj 2008 04:57 |
| GeForce 7600 serije .... | alistaircampbell | Graphics Cards & Monitors | 6 | 27 siječanj 2008 23:04 |
| XFX GeForce 7800 GTX ne radi? | evadwolrab | Graphics Cards & Monitors | 1 | 18. prosinac 2007 20:01 |
| Nvidia geforce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitors | 15 | 26. listopad 2007 02:09 |
| Nvidia geforce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitors | 6 | 9. rujna 2007 12:10 |
| Thread Tools | |
| |