![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei ... Ar kas nors žino kur galiu nusipirkti MSI nVIDIA GeForce N9600GSO? (Su SeeWeed viena raudona-Fan Blades geresnio aušinimo) Aš ieškojote "Google" ir visi man yra Apžvalgos ir specifikacijos. Tai atrodo gera video korta ir bus mano PC Suite ". Ar kas nors mane ras Paslauga (JK), kad gali parduoti šią grafikos plokštę? BTW Ar kas jį, kaip tai palyginti su kitomis kortelėmis? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I couldnt rasti mis arba bet galėjau rasti kitiems http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=9600+gt&srkey=9600
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkreipkite dėmesį, kad Galaxy versija šios kortelės gali būti minkšta-modded į 8800GTS.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| GeForce 7600GT užšaldymas | leland16 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Gegužė 19, 2008 04:57 |
| GeForce 7600 serija .... | alistaircampbell | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 27 sausis 2008 23:04 |
| XFX GeForce 7800 GTX neveikia? | evadwolrab | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 gruodis 2007 20:01 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitoriai | 15 | 26 spalis 2007 02:09 |
| NVIDIA GeForce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 9 rugsėjis 2007 12:10 |
| Temos įrankiai | |
| |