![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej ... Czy ktoś wie gdzie mogę kupić MSI NVIDIA Geforce N9600GSO? (Czerwony jeden z SeeWeed-Fan Blades dla lepszego chłodzenia) Mam google i wyszukuje wszystkie ja dostać się recenzje i specyfikacje. To wydaje się dobrą kartą graficzną i apartament mojego komputera. Czy ktoś może znaleźć mnie webiste (w Wielkiej Brytanii), że może sprzedać tę kartę graficzną? BTW Czy ktoś ma, jak to porównać do innych kart? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I couldnt znaleźć nieuprawnionej albo ale mogę znaleźć innych http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=9600 + GT = 9600 & srkey
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zauważ, że Galaxy wersji tej karty można miękkiego modded do 8800GTS.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|