![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj ... Vie niekto, kde môžem kúpiť nVIDIA MSI Geforce N9600GSO? (Red jedno s SeeWeed-Fan plátky pre lepšie chladenie) Mám prohledávání google a všetky som si je recenzia a špecifikácií. To sa zdá ako dobrý grafickú kartu a bude suite môjho PC. Môže mi niekto nájsť WEB (Vo Veľkej Británii), ktoré sa môžu predávať túto grafickú kartu? BTW Má niekto k dispozícii, ako sa to v porovnaní s ostatnými kartami? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i couldnt nájsť mis buď ale aj mohlo nájsť iné http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=9600 + gt & srkey = 9600
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všimnite si, že Galaxy verziu tejto karty je možné soft-Modded na 8800GTS.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Geforce 7600GT mrazu | leland16 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19. mája 2008 04:57 |
| GeForce 7600 séria .... | alistaircampbell | Graphics Cards & Monitory | 6 | 27. januára 2008 23:04 |
| XFX GeForce 7800 GTX nefunguje? | evadwolrab | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. december 2007 20:01 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 októbra 2007 02:09 |
| NVidia GeForce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitory | 6 | 9. septembra 2007 12:10 |
| Thread Tools | |
| |