по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Дали моята 6200 вятъра?

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти декември 2008 год., 11:37
Член Група

Default Дали моята 6200 вятъра?

Здравейте всички, ми GeForce 6200 PCI наскоро приучавам дисплея си резолюция от самата настройка на 640 х 480 и 4bit цвят на кожата, след това няколко дни по-късно тя didn't работа. Аз също наскоро замени RAM, добре ми замениха RAM с другия ми компютър. Но не работи добре в продължение на няколко седмици до сега. Аз сте опитвали картата на друг PCI слот, но wouldnt работа. Аз съм повече от положително, че слота работи и на картата изглежда наред отвън. Глупавите GMA 900 се подчертава ме! това е моята карта вятъра? на GMA 900 е soooo лошо, че се борят да тече Гилдията войни!
Old 14-ти декември 2008, 08:03
Rik
Забранени група

Това звучи като шофьор проблем за мен, предполагам, че имате вградена графична карта, която продължава да работи добре?

Също така, какво овен нали годни? Беше ли правилния тип и скорост?

Моята система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 64bit 3000 + нюкасълската S754
Дънната платка:
Asus K8V-X
RAM памет:
512meg Infineon pc3200
Графична карта (и):
Сапфир Radeom 9600 Pro 128MB Атлантида
Звукова карта:
AC97
Hard Drive (и):
40gig, 80gig, и 200gig
Оптично устройство (а):
1 * CD горелка, 1 * DVD ROM
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Сега интернет
Монитор (и):
Dell 19 "
Операционна система (и):
XP Pro
Old 14-ти декември 2008, 11:52
Новите държави Група

Лично аз искате опитайте преинсталирате вашите водачи. Аз също имат 6200.
Какво OS, който използвате?

Windows XP драйвер (32 битова):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Windows Vista (32 битова):
http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html

Windows Vista (64 битова):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Също така каква продукция да използвате на вашата карта? VGA \ svideo \ DVI? Може да възникнат някои проблеми с драйверите, ако използвате DVI изложени (Направих) и може да изискват по-стар драйвер (аз го), което мога да ви доставките, ако е необходимо.
Old 15-ти януари 2009, 15:54
Член Група

и аз съм soo съжалявам за забава отговор. тъй като тя била Коледа и Нова Година, че сте били държани soo зает и забравил за темата. Нейната е доказано, че 6200 все още работи, защото "неговата глоба на моя компютър, но не мога да суап моята 7600GT за нея, защото" другите PC не разполагате с AGP слот само PCI: @ Не знам какво съм Отиваме да правим сега, може би продават карти на моя приятел, или от някакъв шанс да се намесва овен (ако аз спелта това право), с графична карта? I информация може да има дефектни овен защото за 512MB и XP му бавно, и аз може да не е инсталиран борба с оръжие без тази памет адрес грешка. Ами THX за вашите отговори, но вече ще бъде оценена: D
Old 15-ти януари 2009, 15:55
Член Група

О да, аз reformatted XP върху други компютри, но все още няма следа от нея работят ... : (Но глоба на мината: @
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc