![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, můj GeForce 6200 PCI nedávno zvyklý zobrazit mé usnesení nastavením samotného na 640 x 480 a 4bit barvy, potom několik dní později jej didnt práce. Nedávno jsem také nahradil RAM, tak i trochu prohodit RAM s mými jinými PC. Ale pracoval jsem pokutu za několik týdnů až do teď. Jsem se pokusil o kartu v jiném PCI slot, ale to bych pracovat. Jsem více než pozitivní, že automat funguje a karta vypadá v pořádku venku. Na hloupé GMA 900 se zdůrazňujíc mě ven! to je moje karta foukané? na GMA 900 se soooo špatný, je to běh zápasu Guild Wars! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že řidič problém se mnou, jsem předpokládat, že máte postaveno v grafické kartě, která stále funguje ok?
| |||
| |||
| Osobně bych zkusit znovu vaše ovladače. Také jsem se 6200. Jaký OS používáte? Windows XP řidič (32 bit): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Windows Vista (32 bit): http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html Windows Vista (64 bit): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Také to, co si o tom použít výstup na kartě? vga \ svideo \ dvi? Může docházet k problémům s těmito řidiči, pokud budete používat dvi out (já) a může vyžadovat starší řidič (já), který mi může poskytnout Vám v případě potřeby. |
|
| |||
| |||
| dobře jsem soo Promiň za pozdní odpověď. protože byly Vánoce a Nový rok, jsem byl průběžně soo obsazeno a zapomněl o vlákno. Jeho prokázalo, že 6200 ještě pracuje, cos' pokuty na mém PC, ale nemůžu swap moje 7600GT za to, cos' ostatní PC nemají pouze AGP slot PCI: @ I dont know what I'm jedeš dělat, možná prodávat kartu můj přítel nebo jakékoliv šance by mohla interferovat ram (pokud jsem to správně napsané) se u grafické karty? I upozornění, že může mít chybná 512MB RAM, protože na XP a jeho pomalé a nemůžu nainstalován válečné zbraně, aniž by tuto adresu paměti chyb. Tak thx za vaše odpovědi, ale už by ocenil: D |
|
| |||
| |||
| oh také přeformátovaný XP i na jiných PC, ale stále žádné známky, že pracují ... : (Ale pokutu dolu: @ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Lattitude Má Foukané Bulb? | marytodd22 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 2.října 2009 02:58 |
| Grafická karta Nvidia 6800 Foukané? | ttoshiba | Graphics Cards & Monitory | 0 | 20. červen 2009 02:45 |
| Pojistkové Foukané na amplión TS12 Subwoofer | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 13 | 27 únor 2009 10:10 |
| 7600GT + 6200 = Lepší nebo konfliktů? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 16. leden 2009 16:15 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 října 2007 02:09 |
| Thread Nástroje | |
| |