![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Moja GeForce 6200 PCI nedavno navika moje razlučivost zaslona postavljanjem se na 640 x 480 i 4bit boja, a zatim par dana kasnije Internet nije funkcionirati. Nedavno sam također zamijenila RAM, dobro sam kinda swapped RAM sa svojim drugim računalom. Ali radio sam u redu za nekoliko tjedana pa do sada. Ive 'pokušao na drugu karticu PCI Slot ali wouldnt rada. Ja sam više nego pozitivne da je utor za karticu koji rade i fino izgleda izvana. The glupo GMA 900 je naglasivssi me! tako je moja kartica otpuhan? u GMA 900 je soooo loše, to borba za pokretanje Guild Wars! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zvuči kao vozač problem za mene, pretpostavljam da imate izgrađen u grafičkom karticom koja i dalje radi ok?
| |||
| |||
| Osobno bih pokušajte ponovo instalirati vaš vozača. JA isto tako imati 6200. Što su OS koristite? Windows XP vozač (32 bita): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Windows Vista (32 bit): http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html Windows Vista (64 bit): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Isto tako što output da li koristiti na svojoj kartici? VGA \ svideo \ DVI? Vi svibanj iskustvo nekih problema sa tim vozača ako koristite DVI out (ja), a vi svibanj zahtijevaju starijih vozača (ja) koji mogu dostaviti Vam ako je potrebno. |
|
| |||
| |||
| dobro sam soo žao kasni odgovor. jer je Božić i nova godina, Ive 'bio je zadržao soo busy i zaboravio o nit. Njegova je dokazano da je 6200 i dalje radi, cos' njen prekid na moj PC, ali ne mogu da swap moje 7600GT za nju, cos' druga računala nemaju AGP utor PCI samo: @ ja dont znati što sam dešava da sada, mozda prodati karticu za mog prijatelja ili na bilo koji Chanel mogao ovna smetnje (ako sam ga pir desno) s grafičkom karticom? Ja bi to moglo primjetiti imaju neispravan jer 512MB RAM-a i njegovih XP sporo, a ja se ne instalira Combat Arms bez ove memorijske adrese pogreške. Pa thx za vaše odgovore, ali više bi bilo poštovati: D |
|
| |||
| |||
| oh i ja reformatted XP na drugi računalo, ali još uvijek nema znaka da rade ... : (U redu, ali na moje: @ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dell širina Je puhani Bulb? | marytodd22 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 2 listopad 2009 02:58 |
| Grafička kartica Nvidia 6800 puhani? | ttoshiba | Graphics Cards & Monitors | 0 | 20. lipnja 2009 02:45 |
| Fuzionirati puhani na Tannoy TS12 Subwoofer | robina80 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 13 | 27. veljača 2009 10:10 |
| 7600GT + 6200 = bolje ili sukobu? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 16 siječanj 2009 16:15 |
| Nvidia geforce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitors | 15 | 26. listopad 2007 02:09 |
| Thread Tools | |
| |