![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek, én GeForce 6200 PCI közelmúltban szokás megjeleníteni én állásfoglalást által magát a 640 x 480 és 4bit szín, majd néhány nappal később ez didnt dolgozik. A közelmúltban is felváltotta a RAM, jól kinda cserélték RAM az én másik számítógépre. De jól működött pár hétig, amíg van. Én már próbáltam a kártyát egy másik PCI Slot de akar dolgozni. Én több, mint a pozitív, hogy a résidő működik és a kártyát jól néz ki. A hülye GMA 900 van hangsúlyozva engem! így az én-kártya fújni? A GMA 900 van soooo rossz, a harc futtatásához Guild Wars! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy driver probléma velem, azt feltételezi, van egy beépített grafikus kártya még mindig működik, hogy van?
| |||
| |||
| Személy szerint én, próbálja újratelepíteni a vezetők. Én is 6200. Milyen operációs rendszer használ? Windows XP illesztőprogram (32 bites): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Windows Vista (32 bit): http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html Windows Vista (64 bit): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Szintén mi kimenet van használni a kártyát? vga \ svideo \ dvi? Lehet, tapasztalatok néhány probléma azokkal a járművezetők, ha a DVI kimenet (én), és akkor lehet szükség az idősebb vezető (én), amit tudja Önt, ha szükséges. |
|
| |||
| |||
| Én is sajnálom soo a késedelmes válasz. hiszen a karácsony és az új év, én tartották soo forgalmas és elfelejtettem a szálat. Az bizonyosodott be, hogy a 6200 még mindig működik, mert "a bírság az én PC de nem az én csere 7600GT érte, mert" a számítógép nem rendelkezik AGP slot csak PCI: @ I dont know what I'm annyi, hogy most, lehet, hogy eladja a kártyát a barátom, vagy netán nem zavarja ram (ha én azt, tönköly), a grafikus kártya? Úgy vettem észre, hogy talán a hibás, mert a 512Mb ram és XP, hogy lassú, és nem tudom telepíteni Combat Arms nélkül memória cím hiba. Nos thx for your válaszokat, de többé már nem lehetne: D |
|
| |||
| |||
| Ó is, én újra XP a másik számítógépen, de még nincs jele, hogy dolgozik ... : (De szép az enyém: @ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van egy Dell Lattitude Blown izzó? | marytodd22 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | Október 2, 2009 02:58 |
| Nvidia 6800 Grafikus kártya Blown? | ttoshiba | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 20. június 2009 02:45 |
| Fuse Blown a Tannoy TS12 Mélynyomó | robina80 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 13 | 27. február 2009 10:10 |
| 7600GT + 6200 = jobb vagy konfliktus? | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 16. január 2009 16:15 |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 26. október 2007 02:09 |
| Téma eszközök | |
| |