![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, My GeForce 6200 PCI neseniai įprotis rodyti mano rezoliucijos užsibrėždama 640 x 480 ir 4bit spalva, tada po kelių dienų jis didnt darbą. Aš neseniai taip pat pakeisti RAM, bei I kinda pavertė RAM su mano kiti PC. Bet aš dirbau baudą už kelių savaičių iki šiol. I've tried kitą PCI Slot kortelę, tačiau wouldnt darbą. Aš daugiau nei teigiama, kad lizdas yra darbo ir kortelės laukia bauda už jos ribų. Kvailas GMA 900 yra pabrėždamas me out! tai yra mano kortelė prapūsti? GMA 900 yra soooo blogai, tai kova skaičiuoti Guild Wars! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai skamba kaip vairuotojas problema pas mane, aš manau, jūs turite pastatytas grafikos plokštę, kad vis dar veikia ok?
| |||
| |||
| Asmeniškai aš pabandyti įdiegti tvarkykles. Aš taip pat turiu 6200. Kokia OS naudojate? Tvarkykles Windows XP (32 bitų): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Windows Vista (32 bitų): http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html Windows Vista (64 bitų): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Taip pat produkcija, kas jums naudoti savo kortelę? VGA \ svideo \ DVI? Galite susidurti su šių vairuotojų problemų, jei jūs naudojate DVI-out (Aš), ir jums gali prireikti senesnių vairuotojas (aš), kurios galiu pateikti Jums, jei reikia. |
|
| |||
| |||
| well i'm soo Atsiprašome už pavėluotą atsakymą. nes buvo Kalėdos ir Naujieji Metai, aš nuolat Soo užimtas ir pamiršo apie pokalbio. Jos buvo įrodyta, kad 6.200 vis dar veikia, cos 'baudos, mano kompiuteryje, bet aš negaliu apsikeitimo mano 7600GT už tai, cos' kitas kompiuteris neturi AGP lizdo tik PCI: @ i dont know what I'm goin padaryti dabar, o gal parduoti atviruką savo draugui ar bet tikimybė, galėtų trukdyti RAM (If I spelta ji dešinėje) su video? Aš pastebėjau, jis gali būti klaidingas, nes į RAM 512Mb ir XP jos lėtos, ir aš negaliu įdiegti koviniais ginklais be šios atminties adresas klaida. Bei thx už jūsų atsakymus, bet nebėra būtų dėkingi: D |
|
| |||
| |||
| O taip, aš pertvarkė XP kitų kompiuterių, tačiau vis dar nėra jos pasirašyti darbo ... : (Bet bauda mano: @ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Lattitude Ar blown lempute? | marytodd22 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 2 spalis, 2009 02:58 |
| Nvidia 6.800 Graphics Card blown? | ttoshiba | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Birželis 20, 2009 02:45 |
| Fuse blown apie Tannoy TS12 subwoofer | robina80 | Sound, Speakers & MP3 Players | 13 | 27 vasaris 2009 10:10 |
| 7600GT + 6200 = geresnis ar konfliktas? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 16 sausis 2009 16:15 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitoriai | 15 | 26 spalis 2007 02:09 |
| Temos įrankiai | |
| |