rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Czy moje napowietrzane 6200?

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 grudnia 2008, 11:37
Członek grupy

Default Czy moje napowietrzane 6200?

Hi everyone, Moje GeForce 6200 PCI niedawno wont wyświetlać moje rezolucji przez ustawienie się na 640 x 480 i 4bit kolor, następnie kilka dni później didnt work. Niedawno także zastąpione RAM, dobrze i kinda zamienione RAM z mojego innego komputera. Ale pracował grzywny za kilka tygodni do tej pory. I've tried karty na inny slot PCI ale wouldnt pracy. Jestem więcej niż pozytywne, że pracuje i gniazda karty wygląda dobrze zewnątrz. W głupi GMA 900 jest podkreślając mnie! tak jest moja karta napowietrzane? w GMA 900 soooo jest złe, to walka, aby uruchomić Guild Wars!
Old 14 grudnia 2008, 08:03
Rik
Banned Grupa

Brzmi to jak kierowca problem dla mnie, sądzę masz wbudowaną kartę graficzną, że nadal działa ok?

Ponadto, co barana czy pasuje? Czy to właściwy rodzaj i szybkość?

My System: Glowbox

Procesor (y):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Płyta główna:
ASUS K8V-X
Pamięć RAM:
512meg Infineon pc3200
Karta graficzna (y):
Radeom Sapphire 9600 Pro Atlantis 128mb
Karta dźwiękowa:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig i 200gig
Optical Drive (s):
CD 1 *, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Teraz internet
Monitor (y):
Dell 19 "
Operating System (-y):
XP Pro
Old 14 grudnia 2008, 11:52
Nowe państwa grupy

Osobiście będę próby ponownej swoje sterowniki. I mają także 6200.
Co OS używasz?

Sterownik systemu Windows XP (32 bit):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Windows Vista (32 bit):
http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html

Windows Vista (64 bit):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Również co do wyjścia na korzystanie z karty? vga \ svideo \ DVI? Może wystąpić pewne problemy z tymi sterownikami, jeśli używasz obecnie DVI (zrobiłem) i może wymagać starszymi kierowcy (zrobiłem), który może dostarczyć Ci, jeżeli jest to wymagane.
Old 15 stycznia 2009, 15:54
Członek grupy

Well I'm soo Przepraszamy za opóźnienie odpowiedzi. ponieważ zostały xmas i nowy rok, I've been przechowywane soo zajęty i zapomnieliśmy o wątku. Jej zostało udowodnione, że w 6200 nadal działa, cos' grzywny na moim komputerze, ale nie mogę swapowego moim 7600GT go, cos "w innych PC nie mają gniazda AGP tylko PCI: @ I dont know what I'm goin to zrobić już teraz, może sprzedać kartę moim przyjacielem lub jakiekolwiek szanse mogłyby zakłócać barana (jeśli orkisz i to po prawej) z karty graficznej? Zauważyłem to może mieć uszkodzony ponieważ 512Mb RAM i XP jej wolno, i nie mogę zainstalowane Combat Arms bez tej pamięci adres błędu. Cóż thx za odpowiedzi, ale już byłoby docenione: D
Old 15 stycznia 2009, 15:55
Członek grupy

oh również i przekształcony XP na innym komputerze, ale wciąż nie znak to działa ... : (Ale grzywny kopalni: @
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.