![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, My GeForce 6200 PCI recent obiceiul meu de afişare rezoluţie prin stabilirea ca atare, la 640 x 480 şi o 4bit culoare, apoi câteva zile mai târziu, el didnt lucru. Am de asemenea, recent înlocuit de RAM, si am cam schimbat RAM cu alte PC-ul meu. Dar am lucrat bine pentru câteva săptămâni, până în prezent. Am incercat de pe un alt card PCI Slot dar wouldnt lucru. Sunt mai mult decât pozitiv faptul că este de lucru şi slot de card arată bine afara. De prost GMA 900 este subliniind-mă de aici!!! deci este cartea mea de vizită cu sufletul la gură? de GMA 900 este soooo rău, el se luptă pentru a rula Guild Wars!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare ca un conducător auto problemă pentru mine, am pleca de la premisa ca au o placă grafică construită în care încă mai lucrează ok?
| |||
| |||
| Personal Aş încerca să reinstalaţi driver-ele dvs.. Am avea, de asemenea, un 6200. Ce sistem de operare folositi? Driver Windows XP (32 bit): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Windows Vista (32 bit): http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html Windows Vista (pe 64 biţi): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe De asemenea, ceea ce face să utilizaţi de ieşire de pe cartea dvs. de credit? vga \ svideo \ DVI? Este posibil să întâlniţi unele probleme cu acele drivere dacă folosiţi DVI afară (am) şi vă pot solicita un driver mai vechi (am facut), care pot aprovizionare cu tine, dacă este necesar. |
|
| |||
| |||
| Sunt bine soo scuze pentru întârzierea răspunsului. , deoarece acesta a fost Crăciun şi de Anul Nou, am fost ţinut soo ocupat şi uitat de thread. Sa dovedit că a fost încă 6200 de lucrări, pentru ca "ei bine pe PC-ul meu, dar nu pot să-mi swap 7600GT pentru el, pentru ca" celelalte PC nu au o AGP slot PCI numai: @ I dont know ce Sunt întâmplă să fac acum, poate vinde carte de la prietenul meu sau prin orice şansă ar putea interfera RAM (daca am scris-o), cu placă grafică? Am observat-o ar putea avea un defect din cauza memoriei RAM de 512MB şi XP sale lent, iar eu nu pot instalat Combat Arms fără această adresă de memorie de eroare. Ei bine thx pentru răspunsurile dumneavoastră, dar ar mai fi apreciat: D |
|
| |||
| |||
| Oh, de asemenea, am reformatat XP de pe alte PC-ul, dar încă nici un semn de ea de lucru ... : (Dar bine de pe a mea: @ |
![]() |
|
| Marcaje |