menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Je moje 6200 fúkané?

Reply

Thread Tools
Old 3 decembra 2008, 11:37
Člen Skupina

Ahoj všetci, môj GeForce 6200 PCI nedávno zvyknutý zobraziť mojej uznesenie nastavením samotného na 640 x 480 a 4bit farby, potom niekoľko dní neskôr ho didnt práce. Nedávno som tiež nahradil RAM, tak aj trochu prohodit RAM s mojimi inými PC. Ale pracoval som pokutu za niekoľko týždňov až do teraz. Som sa pokúsil o kartu v inom PCI slot, ale to by som pracovať. Som viac ako pozitívne, že automat funguje a karta vyzerá v poriadku vonku. Na hlúpe GMA 900 sa Zdôrazňujúc ma von! to je moja karta fúkané? na GMA 900 sa soooo zlý, je to beh zápasu Guild Wars!
Old 14.prosince 2008, 08:03
Rik
Banned Skupina

Vyzerá to, že vodič problém so mnou, som predpokladať, že máte postavené v grafickej karte, ktorá stále funguje ok?

Tiež to, čo ste ram zapadajú? Bol to správny typ a rýchlosť?

Môj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základná doska:
Asus K8V-X
Pamäť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pre 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd horák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Teraz internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 14.prosince 2008, 11:52
Nový člen skupiny

Osobne by som skúsiť znova vaše ovládače. Tiež som sa 6200.
Aký OS používate?

Windows XP vodič (32 bit):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Windows Vista (32 bit):
http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html

Windows Vista (64 bit):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Tiež to, čo si o tom použiť výstup na karte? vga \ svideo \ dvi? Môže dochádzať k problémom s týmito vodiči, ak budete používať dvi out (ja) a môže vyžadovať starší vodič (já), ktorý mi môže poskytnúť Vám v prípade potreby.
Old 15 január 2009, 15:54
Člen Skupina

dobre som soo Promiň za neskorú odpoveď. pretože boli Vianoce a Nový rok, som bol priebežne soo obsadené a zabudli o vlákno. Jeho ukázalo, že 6200 ešte pracuje, cos' pokuty na mojom PC, ale nemůžu swap moje 7600GT za to, cos' ostatné PC nemajú len AGP slot PCI: @ I dont know what I'm jedeš robiť, možno predávať kartu môj priateľ alebo akejkoľvek šance by mohli interferovať ram (ak som to správne napísané) sa u grafické karty? I oznámenie, že môže mať nesprávna 512MB RAM, pretože na XP a jeho pomalé a nemůžu nainštalovaný vojnovej zbrane bez toho, aby túto adresu pamäte chýb. Tak thx za vaše odpovede, ale už by ocenil: D
Old 15 január 2009, 15:55
Člen Skupina

oh tiež preformátovania XP aj na iných PC, ale stále žiadne známky, že pracujú ... : (Ale pokutu bane: @
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.