мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Мој је 6200 пухани?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Нов 2008, 11:37
Мембер Гроуп

Default Мој је 6200 пухани?

Поздрав свима, Моја ГеФорце 6200 ПЦИ недавно навика моје резолуција екрана постављањем се на 640 кс 480 и 4бит боја, а затим пар дана касније то није посао. Недавно сам такође заменила РАМ, добро сам кинд суаппед РАМ са својим другим рачунаром. Али радио сам у реду за неколико недеља па до сада. Иве 'суђен на другу картицу ПЦИ Слот али уоулднт рада. Ја сам више него позитивне да је слот за картицу који раде и фино изгледа споља. Тхе глупо ГМА 900 је нагласивсси ме! тако је моја картица отпухан? у ГМА 900 је соооо лоше, то борба за покретање Гуилд Уарс!
Old 14. Нов 2008, 08:03
Аустин Гроуп

То звучи као возач проблем за мене, претпостављам да имате изграђен у графичком картицом која и даље ради ок?

Такође, оно што си ован стане? Је то био исправан тип и брзина?

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 14. Нов 2008, 11:52
Нови члан групе

Лично бих покушајте поново инсталирате ваш возача. ЈА исто тако да има 6200.
Шта су ОС користите?

Уиндоус КСП возач (32 бита):
хттп://ус.доунлоад.нвидиа.цом/Уиндоу...глисх_ухкл.ексе

Уиндоус Виста (32 бит):
хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/уинвист...8.24_ухкл.хтмл

Уиндоус Виста (64 бит):
хттп://ус.доунлоад.нвидиа.цом/Уиндоу...глисх_ухкл.ексе

Исто тако што оутпут да ли користити на својој картици? ВГА \ свидео \ ДВИ? Ви мај искуство неких проблема са тим возача ако користите ДВИ оут (ја), а ви мај захтевају старијих возача (ја) који могу доставити Вам ако је потребно.
Old 15. Мар 2009, 15:54
Мембер Гроуп

добро сам соо жао касни одговор. јер је Божић и нова година, Иве 'био је задржао соо бусы и заборавио о нит. Његова је доказано да је 6200 и даље ради, цос' њен прекид на мој ПЦ, али не могу да суап моје 7600ГТ за њу, цос' друга рачунара немају АГП слот ПЦИ само: @ ја донт кноткле шта сам дешава да сада, мозда продати картицу за мог пријатеља или на било који Промена могао овна сметње (ако сам га пир десно) са графичком картицом? Ја би то могло приметити имају неисправан јер 512МБ РАМ-а и његових КСП споро, а ја се не инсталира Цомбат Армс без ове меморијске адресе грешке. Па тхкс за ваше одговоре, али више би било поштовати: Д
Old 15. Мар 2009, 15:55
Мембер Гроуп

ох и ја реформаттед КСП на други рачунар, али још увек нема знака да раде ... : (У реду, али на моје: @
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц