az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Benim 6200 Blown mi?

Reply

Konu Araçları
Old 3 Aralık 2008, 11:37
Üye Grubu

640 x 480 ve bir 4bit renk, sonra birkaç gün sonra o didnt work kendisi belirleyerek Hi everyone, My GeForce 6200 PCI yakın alışkanlık benim ekran çözünürlüğü. Yakın zamanda da diğer PC ile, well i tür takas RAM RAM değiştirilir. Ama bir kaç hafta için şimdiye kadar iyi çalıştı. Ben ancak wouldnt iş başka bir PCI Slot üzerindeki kartı denedim. Ben olumlu bir slot çalışıyor ve kartın ince dış görünüm daha yaşıyorum. Bu aptal GMA 900 bana olduğunu vurguladı! Çok kart üflendiği? bu GMA 900 soooo, bu mücadele Guild Wars çalıştırmak için kötü!
Old 14 Aralık 2008, 08:03
Rik
Yasak Grubu

Bu bir sürücü sorunu gibi geliyor bana, seni bir grafik kartı dahili hala iyi çalışıyor kabul?

Ayrıca, koç size uygun ne yaptı? Bunu doğru tip ve hız?

Benim Sistemi: Glowbox

İşlemci (ler):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Anakart:
Asus K8V-X
RAM hafıza:
512meg Infineon PC3200
Grafik Kartı (ler):
Safir Radeom Atlantis 9600 Pro 128MB
Ses Kartı:
AC97
Sabit Disk (ler):
40gig, 80gig ve 200gig
Optik Sürücü (ler):
* 1 CD, 1 * DVD Rom
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Şimdi İnternet
Monitör (ler):
Dell 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 14 Aralık 2008, 11:52
Yeni Üye Grubu

Şahsen ben senin sürücülerini yeniden yüklemeyi deneyin ediyorum. Ben de 6200 var.
Kullandığınız işletim sistemi nedir?

Windows XP sürücüsü (32 bit):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Windows Vista (32 bit):
http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html

Windows Vista (64 bit):
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe

Ayrıca ne çıkış için karta kullanırım? VGA \ svideo \ DVI? Eğer dışarı DVI kullanıyorsanız (Ben) ve eski bir sürücü gerektirebilir (I) Eğer gerekli hangi kaynağı olabilir mi bu sürücüler bazı problemler yaşayabilirsiniz.
Old 15 Ocak 2009, 15:54
Üye Grubu

well I soo geç yanıt için üzgünüm. de bulunması Xmas ve yeni yıldan bu yana, ben meşgul soo ve iplik unutmuşum tutulmuştur ettik. Ve bu 6200 hala çalışıyor, on my PC marul 'da güzel ama benim 7600GT takas değil, marul' diğer bilgisayar sadece bir PCI AGP yuvası yok: @ I dont ne var biliyor kanıtlanmıştır gidiyorsun şimdi, belki satmak arkadaşım için kart yapmak veya herhangi bir şans eğer kılçıksız buğday RAM (engelleyecek bunu sağa) Grafik kartı ile? Ben 512Mb ve XP ile yavaş çünkü hatalı bir koç olabilir haber, ve ben bu bellek adres hatası olmadan Savaş Silah yüklü değildir. Sizin yanıtlar için Evet Thx, ancak artık büyük mutluluk duyacağız: D
Old 15 Ocak 2009, 15:55
Üye Grubu

O da, i diğer PC, fakat hala hiçbir işaret çalışan XP biçimlendirildikten ... : Mayının üstünde (ama güzel: @
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından