![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, моя GeForce 6200 PCI Нещодавно звичай відображення моє рішення, встановивши себе на 640 х 480 і 4bit кольору, а потім через кілька днів вона didn't роботу. Нещодавно я також замінити ОЗУ, так і цікавим місцям пам'яті з моїм другом комп'ютері. Але я працював штрафу за кілька тижнів до цих пір. Я намагався встановити карту на інший PCI слот, але Wouldnt роботу. Я більш ніж упевнений, що слотів працює і карти чудово виглядає зовні. Нерозумно GMA 900, підкреслюючи мене! так і моя карта вітром? GMA 900 Soooo погано, це боротьба запустити Guild Wars! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, проблема з драйвером, я припускаю, що ви є вбудована відеокарта, що як і раніше працює нормально?
| |||
| |||
| Особисто я б постарався переустановка драйверів. Я також маю 6200. Якою ОС ви користуєтеся? Windows XP драйвер (32 біти): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Windows Vista (32 біт): http://www.nvidia.com/object/winvist...8.24_whql.html Windows Vista (64 біт): http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe Крім того, що вихідні ви використовуєте на вашій карті? VGA \ SVideo \ DVI? У вас можуть виникнути деякі проблеми з цими драйверами, якщо ви використовуєте DVI OUT (Я) і вам може знадобитися старий драйвер (я), який я можу поставити вас у разі потреби. |
|
| |||
| |||
| Ну я Су вибачення за поздний ответ. оскільки він був Різдво та Новий рік я була зберігатися Су зайнятий і забув про потік. Її було доведено, що 6200 як і раніше працює, ство "свого штрафу на мій комп'ютер, але я не можу підкачки моєї 7600GT за це, ство" інші комп'ютери не тільки AGP слоти PCI: @ я не знаю, що я Goin тепер робити, може продати карту другу чи за якийсь шанс RAM може заважати (якщо я чітко це права) з відеокартою? Я помічаю, він може мати несправну RAM 512Mb, оскільки для XP і повільним, і я не можуть бути встановлені Combat Arms без цієї помилки адреса пам'яті. Ну Thx за ваші відповіді, але більше б оцінив: D |
|
| |||
| |||
| Ах Крім того, я переформатований XP на інший комп'ютер, але ще не підписати його робота ... : (Але штраф на моє: @ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell Lattitude чи Blown лампочку? | marytodd22 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 2 жовтня 2009 02:58 |
| Nvidia 6800 Відеокарта вітром? | ttoshiba | Графічні карти & Монітори | 0 | 20 червня 2009 02:45 |
| Запобіжник на сабвуфер Tannoy TS12 | robina80 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 13 | 27 лютого 2009 10:10 |
| 7600GT + 6200 = вище чи конфлікт? | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 3 | 16 січня 2009 16:15 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Графічні карти & Монітори | 15 | 26 жовтня 2007 02:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |