![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én most vettem egy új Corsair VX550W tápegység. Amikor megpróbáltam bekapcsolni a kötelező, hogy egy ideig magas hangú sípolás. Aztán rájöttem, hogy én didnt kapcsolódni a PCI-E, hogy a video kártya (8800 GT). Csatlakoztatása után a PCI-E, a számítógép akar bekapcsolni egyáltalán. Most Im használ régi grafikus kártya (8400GS), és minden rendben van. Van valami gond az én 8800 GT??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minimum áramellátás 8800GT kb 400W és 22 Amper a +12 V rail.So Gondolom, te nem OK.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Videokártya help | divindavid13 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 8. október 2007 13:15 |
| Milyen videokártya? | ChrisInPa | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 10. augusztus 2007 12:17 |
| Videokártya | sam2545 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 3. július 2007 09:29 |
| Téma eszközök | |
| |