![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тя е по-малко от една година. Компютърът е бил зареждане и аз имам nessage върху монитора, че ATI карта не е бил включен в сила. Бях забелязал графики спиране NoE и отколкото за няколко секунди. Имам си сложа 9600 про назад инча |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rip Gpu
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжалявам да го чуя колега.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все още има спомени любители на тази карта, може категорично удар над него теглото.
|
| |||
| |||
| Ами същото нещо се случи с един мой приятел беше 6600 това време, но за щастие тя е в гаранция. И тя ли заменя, чипа комплекти, които не са с добро качество в наши дни, |
|
| |||
| |||
| Цитат:
В серията 9600 може да се сравнява с Blue Гил риба. Те са малки, но те като борбата ада. Blue хрилете се считат лири за килограм в борбата с тежките риба. Така че предполагам, че трябва да кръстя моето 9600 ПРО "Blue Гил". |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни умря! | mxmatt15 | Общи Хардуер Чат | 17 | 30 октомври 2009 год. 13:59 |
| Моята майка почина PC Im следващия ahhhhh! | Vash2989 | Общи Хардуер Чат | 4 | 13 Дек 2008 09:44 |
| SLI 9800? Може би. | Eltocliousus | Графика на карти & Монитори | 7 | 29 Feb 2008 15:36 |
| DVD Drive Починал | blueorblack | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 16-то Jan 2008 06:08 |
| Има си монитор умря? | Ayodcomp | Графика на карти & Монитори | 5 | 28 Окт 2007 16:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |