![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Bylo to méně než jeden rok. Počítač byl nastartovat a mám nessage na sledování toho, zda je karta ATI nebyl zapojen do napájení. Všiml jsem grafiku zastavení NoE a než několik sekund. Vložil jsem 9600 za zadní palců |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rip GPU
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Líto, že mate.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ještě rád vzpomínky na tu kartu, mohl definitivně úder nad jeho hmotnosti.
|
| |||
| |||
| Tak to samé se stalo s kamarádem, který měl 6600, ale naštěstí to bylo v záruce. A mám ho nahradit, čipové sady nejsou tak dobré kvality těchto dnech, |
|
| |||
| |||
| Citace:
Tato série 9600 lze ve srovnání s Blue Gill ryb. Jsou malé, ale boj čerta. Blue žábry jsou považovány libry za libru z nejpřísnějších boj s rybou. Takže myslím, by jméno mé 9600 pro "Blue Gill." |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Computer zemřel! | mxmatt15 | Obecné Hardware Chat | 17 | 30.října 2009 13:59 |
| My matky PC zemřel im příští ahhhhh! | Vash2989 | Obecné Hardware Chat | 4 | 13. prosince 2008 09:44 |
| SLI 9800? Možná. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. února 2008 15:36 |
| DVD mechanika Zemřel | blueorblack | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 16. leden 2008 06:08 |
| Je mi monitor zemřel? | Ayodcomp | Graphics Cards & Monitory | 5 | 28. října 2007 16:28 |
| Thread Nástroje | |
| |