![]() |
|
| |||
| |||
| Ήταν λιγότερο από ένα χρόνο παλιά. Ο υπολογιστής ήταν εκκίνηση και πήρα ένα nessage για την παρακολούθηση ότι η κάρτα ATI δεν ήταν εμβυσματώνεται στο εξουσία. Είχα παρατηρήσει γραφικών NOE και από τη διακοπή για λίγα δευτερόλεπτα. Έθεσα 9600 pro μου πίσω in. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rip Gpu
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λυπάμαι που ακούω ότι mate.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξακολουθούν να έχουν fond αναμνήσεις από την κάρτα, θα μπορούσε σίγουρα γροθιά πάνω από αυτό το βάρος.
|
| |||
| |||
| Και το ίδιο συνέβη με ένα φίλο μου που είχε το 6600 χρονικό διάστημα, αλλά ευτυχώς ήταν στην εγγύηση. Και έχεις αντικαθίστανται, η μάρκα καθορίζεται ότι δεν είναι καλής ποιότητας αυτών των ημερών, |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η σειρά 9600 μπορεί να συγκριθεί με μια Blue Gill ψάρια. Είναι μικρό, αλλά αγώνα σαν κόλαση. Blue βράγχια θεωρούνται λίρας στερλίνας το σκληρότερο για την καταπολέμηση των ψαριών. Έτσι Μάλλον πρέπει να το όνομα μου 9600 pro "Blue Gill". |