![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je bio manje od godinu dana star. Računalo je booting a dobio sam nessage na monitoru da je ATI kartica nije priključen na napajanje. Imao sam primjetio grafiku i zaustavljanju noe od nekoliko sekundi. Sam svoga pro back in 9600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rip GPU
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žao nam je čuti da se pariti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Još voljeti uspomene da kartica, mogla bi definitivno punch iznad je težinu.
|
| |||
| |||
| Pa isto se dogodilo s moj prijatelj je imao 6600 to vrijeme, ali srećom bila je na garanciju. I dobio ga zamijenio je čip setovi nisu tako dobre kvalitete ovih dana, |
|
| |||
| |||
| Quote:
The 9600 series može se usporediti s plavom Gill ribe. Oni su mali, ali oni se bore kao pakao. Plava škrge smatraju funta za satjerati najteľim borbena riba. Zato mislim da bi trebali ime moje 9600 pro "Plava Gill". |