![]() |
|
| |||
| |||
| זה היה פחות משנה הישן. המחשב באתחול ואני nessage יש לפקח על כרטיס ATI כי לא היה פקוק אל הכוח. היה לי לב לעצור גרפיקה noe ו מ במשך כמה שניות. אני צריך לשים 9600 פרו שלי בחזרה למערכת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP Gpu
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצטער לשמוע כי חבר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עדיין מחבב זיכרונות של כרטיס זה, יכול בהחלט פונץ מעל משקל זה.
|
| |||
| |||
| ובכן אותו הדבר קרה עם חבר שלי, שהוא 6600, אך למרבה המזל, כי פעם זה היה האחריות. וקיבלתי את זה יחליף את הצ 'יפ קובע כי הם לא באיכות טובה בימים אלו, |
|
| |||
| |||
| זה 9600 פרו שלי הוא באמת עובד קשה. נדל זה מושך זה משקל ועוד. את יכולה להיות סדרה 9600 לעומת כחול גיל דגים. הם קטנים, אבל הם אוהבים להלחם לעזאזל. Blue gills נחשבים פאונד עבור בק"ג toughest את הלחימה דגים. אז אני מניח שאני צריך השם שלי 9600 פרו "גיל כחול". |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב מת! | mxmatt15 | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 30 אוקטובר 2009 13:59 |
| האמהות המחשב שלי מת IM הבא ahhhhh! | Vash2989 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 13 דצמבר 2008 09:44 |
| 9800 SLI? אולי. | Eltocliousus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 29 פבר 2008 15:36 |
| ה-DVD מת | blueorblack | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 16th ינואר 2008 06:08 |
| יש לי את המסך מת? | Ayodcomp | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | -28 אוקטובר 2007 16:28 |
| שרשרת כלים | |
| |