![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jis buvo mažesnis nei metų. Kompiuteris buvo įkėlimas ir aš ant monitoriaus, kad ATI kortelės nebuvo įjungtas į maitinimo nessage. Aš pastebėjau, grafika sustojimo Nojus ir nei kelias sekundes. Włożyłem mano 9600 Pro įeiti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP GPU
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apgailestaujame, kad mate.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dar mėgstu prisiminimus apie šią kortelę, gali tikrai Punch virš jo svorį.
|
| |||
| |||
| Ir tas pats atsitiko su mano draugas jis buvo 6.600 Tuo metu, bet laimei jis buvo garantija. Ir gavo jį pakeisti, mikroschemų rinkiniai, yra ne ta, kad geros kokybės šių dienų, |
|
| |||
| |||
| Citata:
9.600 serijas galima palyginti su mėlyna Gill žuvis. Jie yra maži, bet jie Fight Like Hell. Blue žiaunos yra laikomi svaro už svarą sunkiausių kovos su žuvimi. Taigi, manau turėčiau pavadinti savo 9600 Pro "Blue Gill." |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Mirė! | mxmatt15 | General Hardware Chat | 17 | 30 spalis 2009 13:59 |
| Mano mamos PC mirė im Kitas ahhhhh! | Vash2989 | General Hardware Chat | 4 | 13 gruodis 2008 09:44 |
| SLI 9.800? Galbūt. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 29 vasaris 2008 15:36 |
| DVD diskas Mirė | blueorblack | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 16 sausis 2008 06:08 |
| Ar mano monitorius mirė? | Ayodcomp | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 28 spalis 2007 16:28 |
| Temos įrankiai | |
| |