![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
To było mniej niż rok. Komputer został ładowania i mam nessage na monitorze, że karty ATI nie był podłączony do zasilania.
Miałem zauważyliśmy grafiki i zatrzymywania NoE niż przez kilka sekund. Mam umieścić mój powrót pro 9600 cala |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Rip GPU
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Przepraszamy, że mate.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nadal miło wspominają, że karta może zdecydowanie powyżej punch it's wagi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cóż to samo zdarzyło się w mój przyjaciel miał 6600 tamtym czasie, ale na szczęście było to w gwarancji. I got it zastąpiona chipa zestawy nie są dobrej jakości, że tych dni,
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
W serii 9600 można porównać do Blue Gill ryb. Są one małe, ale walka jak piekło. Blue skrzel uważane są za funt do funta najcięższych walk ryb. So I guess I powinien nazwa mojego 9600 pro "Blue Gill". |