![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bolo to menej ako jeden rok. Počítač bol nastartovat a mám nessage na monitorovanie toho, či je karta ATI nebol zapojený do napájania. Všiml jsem grafiku zastavenie NoE a ako niekoľko sekúnd. Vložil som 9600 za zadnou palcov |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rip GPU
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ľúto, že mate.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ešte rád spomienky na tu kartu, mohol definitívne úder nad jeho hmotnosti.
|
| |||
| |||
| Tak to isté sa stalo s kamarátom, ktorý mal 6600, ale našťastie to bolo v záruke. A mám ho nahradiť, čipovej sady nie sú tak dobré kvality týchto dňoch, |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Táto séria 9600 možno v porovnaní s Blue Gill rýb. Sú malé, ale boj čerta. Blue žiabre sú považované libry za libru z najprísnejších boj s rybou. Takže myslím, by meno mojej 9600 pre "Blue Gill." |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Computer zomrel! | mxmatt15 | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 30.října 2009 13:59 |
| My matky PC zomrel im budúci ahhhhh! | Vash2989 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 13. decembra 2008 09:44 |
| SLI 9800? Možno. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. februára 2008 15:36 |
| DVD mechanika Zomrel | blueorblack | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 16. január 2008 06:08 |
| Je mi monitor zomrel? | Ayodcomp | Graphics Cards & Monitory | 5 | 28. októbra 2007 16:28 |
| Thread Tools | |
| |