![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Він був менше, ніж один рік. Було завантаженні комп'ютера, і я отримав nessage на моніторі, що карти ATI не було підключено до влади. Я помітив, графіка зупинки Ноя і не на кілька секунд. Я поклав 9600 Pro Back дюйма |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rip GPU
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шкода, що у партнера.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залишилися спогади цієї картки, можуть точно ударом вище його вагу.
|
| |||
| |||
| Ну те ж саме трапилося і з моїм другом він 6600 це час, але на щастя, це було в гарантії. І одержав його замінити, набори фішок не настільки гарною якістю в ці дні, |
|
| |||
| |||
| Це 9600 Pro мої дійсно жорсткі працівника. Реальний вона тягне його ваги і багато іншого. 9600 серія може зрівнятися з рибою Blue Гілл. Вони невеликі, але вони борються як у пеклі. Blue зябра вважаються фунтів за фунт складні бойові риби. Тому я думаю, мені слід ім'я мого 9600 PRO "Blue Gill". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Помер! | mxmatt15 | Генеральний обладнання чат | 17 | 30 жовтня 2009 13:59 |
| Мій комп'ютер матері померли їм наступний AHHHHH! | Vash2989 | Генеральний обладнання чат | 4 | 13 грудня 2008 09:44 |
| SLI 9800? Може бути. | Eltocliousus | Графічні карти & Монітори | 7 | 29 лютого 2008 15:36 |
| DVD-привід помер | blueorblack | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 16 січня 2008 06:08 |
| Лі мій монітор помер? | Ayodcomp | Графічні карти & Монітори | 5 | 28 жовтня 2007 16:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |