menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Moje budoucnost Tři Monitor Setup Dilemna ..

Reply

Thread Nástroje
Old 7. dubna 2009, 13:37
Dárce Skupina

Default Moje budoucnost Tři Monitor Setup Dilemna ..

Ok, tak jsem doufal, že to úplně obnovit moje nastavení monitoru.

Na mém stole chci 2 sleduje přesně stejnou, zhruba kolem 20 "markerovou, asi 19" s mou grafickou kartou dvojí sledovat schopnosti.

Nicméně jsem také s vysokým rozlišením 32 "Samsung na mé zdi, zobrazující stejně jako sekundární sledovat na mém stole.

Můj problém je řešení.
Vzal bych si použít spliteru se dostat z jednoho DVI výstupu na GPU karty (druhý výstup) na dva, jeden pro a jeden stůl na zeď, takže bych vykazují stejné.

Nicméně HD obrazovku na zdi by samozřejmě chtít mnohem vyšší rozlišení než stolu by bylo schopné.

Takže můj scénář je to vůbec možné?

Jaké reakce by Standardní rozlišení obrazovky monitoru mít na 1080p rozlišení? By být schopen správně měřítku to, které mu umožní ukázat něco víc hodí na to? Nebo by to mít nervový brakedown?

Musel jsem se rozhodl stole ty by měly být také širokoúhlý (ačkoliv jsem se původně chtěli být), protože jsem si myslel, že by zřejmě pomohla situaci vidí jako HDTV by být samozřejmě širokoúhlý tak bych chtěl využít 16: 9 usnesení o to, aby nebyla hloupá podívat.

Díky, budu přidávat odkazy na dva typy monitorů na dně, neklikejte prosím komentář o cenách, není to nejlevnější, jen první výsledek google.

Samsung zeď-zamontované Full-HD širokoúhlý
Dell 18,5 "SD Stolní jobbies širokoúhlý také (2)
Old 7. dubna 2009, 13:59
Člen Skupina

Stačí si 1080p sledovat .. Usnesení by měly být stejné pro všechny pak obrazovek a neměli byste se podívat na problém.

Monitory byly vždy vyšší rozlišení než TV takže pokud máte grafickou kartu můžete do značné míry zaručit, že si můžete snadno vyndat jeden rozlišení 1920x1080.
Old 7. dubna 2009, 14:02
Dárce Skupina

To není zcela vyřešit situaci, když, protože moje grafická karta je schopna to, je to HD a všechno, ale chci 2 pravidelné definice monitory Plus HDTV, nemůžu si dovolit 3 HD obrazovek.

I ty, co jsou spojeny příliš budete používat, ale já potřebuju vědět, jestli můžu úspěšně displeji stejný obraz na HD 32 "a SD 18,5" s rozumnou usnesení o obou?
Old 7. dubna 2009, 14:13
Člen Skupina

Tyto monitory jsou docela dobré, ale nemusíte kontrast 1000:1 a Dell ty jsou vždy dražší. Ty by mohly zvednout o 22 "monitor schopen 1920x1080 za asi 150 liber za každou, může být dražší, ale stojí za to! Jsem si všiml, že když jas je poměrně nízký ..

Pokud jde o usnesení jít, jsem si jistý, že může. To se stává velmi široký rozlišení přesto, moji přátelé, je 2464 * 900. Měli byste být schopni nastavit usnesení samostatně, mohl bych na mém notebooku, ale to bylo na 2 obrazovkách. Pokud umístíte na televizi na jedné a 2 monitory na druhý výstup s spliteru potom by v pohodě =)
Old 7. dubna 2009, 15:05
Dárce Skupina

Jo já vím, že by práci OK líbí, ale potíž tkví Potřebuji to takhle:
Channel 1 ........................ Channel 2
Primární Sekundární Dell Dell ..................
HD Samsung

Takže problém bude, že mohu mít pouze jedno řešení pro dvě různé obrazovky ...

Jako bych třeba nastavit v HD rozlišení pro Samsung, a já si jen doufat, že Dell je downscale nebo něco, myslím, ...
Old 7. dubna 2009, 15:10
Člen Skupina

A můj přítel (Zaregistrován zde, jde o název Už ne) řekl, že je možné, ale já bych udělat nějaké intenzivní výzkum první před dostanete dražší problém.
Old 7. dubna 2009, 15:14
Dárce Skupina

Díky za vstup,

Já si to vyzkoušet v každém případě, a pokud to nefunguje, budu dělat něco podobného použít nižší rozlišení na HDTV tak je to obklopené černým rámečkem, which'd být nepříjemný, ale alespoň to mělo fungovat.

To bude trvat několik měsíců, k získání finančních prostředků společně a to v pořadí, a že, ale když je to provedeno uvidíme zpátky na toto vlákno a informovat svět o tom, zda to funguje nebo ne!
Old 7. dubna 2009, 15:39
Člen Skupina

Zní to jako plán, vole. Doufám, že to vyjde!
Old 8. dubna 2009, 01:45
Dárce Skupina

Poděkování: Biggin:

Já si to vyzkoušet stejně jako v plánu už je první ...

Ale poté, co spí na něm jsem se užasl, když jsem chtěl vyzkoušet, jaké to je jedna z výhod SLI nebo Xfire?
Uvidíme pouze tam i když v případě, že není práce na jednu grafickou kartu, dont chtějí trávit více o 2 nové karty jako můj současný nepodporuje SLI
Old 8. dubna 2009, 11:19
Člen Skupina

Myslím, že v SLI a Xfire grafické karty síla je v kombinaci vytvořit výkonnější grafickou procesorovou jednotku, myslím, že se extra karty porty jsou zakázány, zatímco v její více karet režimu, ale budu mít na to podívat ..
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Duální nastavení monitoru s 2 Grafické karty - VGA portů bchatt Graphics Cards & Monitory 3 29.října 2009 18:07
Jak mohu nastavit hromadně monitoru počítače? ironmaster Graphics Cards & Monitory 1 12. Srpen 2009 09:47
Jak nastavit můj PS2 spustit pomocí mt monitoru dashty PC a herní konzole 2 25. května 2009 08:27
A matoucí 2 1 / 2 nastavení monitoru jon7187 Graphics Cards & Monitory 3 15. června 2007 14:36
Laptop budoucích technologií OlyPerson Notebooky, Mobily a PDA 4 29. května 2007 17:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.