μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Το μέλλον μου Τρεις Monitor Setup Dilemna ..

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Απρίλη 2009, 13:37
Ομάδα Δωρητών

Default Το μέλλον μου Τρεις Monitor Setup Dilemna ..

Ok, οπότε είμαι ελπίζοντας να ανανεώσετε εντελώς μου παρακολουθεί setup.

Στο γραφείο μου θέλω 2 οθόνες ακριβώς τα ίδια, περίπου γύρω από το 20 "κατάλοιπο, πιθανώς 19" χρησιμοποιώντας την κάρτα γραφικών μου διπλή παρακολουθεί ικανότητα.

Όμως θέλω επίσης ένα High Definition 32 "Samsung μου τοίχο, που εμφανίζουν τα ίδια με την δευτερεύουσα οθόνη στο γραφείο μου.

Το θέμα είναι το ψήφισμα.
Είχα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα splitter για να φτάσετε από μία έξοδο DVI για την GPU της κάρτας (η δεύτερη παραγωγή) σε δύο, μία για το γραφείο και ένα για τον τοίχο, έτσι ώστε να είχε δείξει το ίδιο.

Ωστόσο, η οθόνη HD στον τοίχο προφανώς θα ήθελα πολύ υψηλότερη ανάλυση από το γραφείο θα είναι σε θέση να.

Έτσι μου σενάριο είναι δυνατό, σε όλα;

Τι απάντηση θα ήταν ένα τυπικό ορισμό widescreen έχουν παρακολουθήσει σε 1080p ψήφισμα; Θα είναι σε θέση να το κατεβάσει σωστά κλίμακα που να του επιτρέπει να δείτε κάτι που να ταιριάζει περισσότερο σε αυτό; Ή μήπως θα έχουν νευρικό brakedown;

Είχα αποφασίσει το γραφείο αυτοί θα πρέπει επίσης να widescreen (αν και εγώ δεν ήθελα αρχικά να είναι), γιατί σκέφτηκα ότι θα μπορούσε πιθανότατα να βοηθήσει την κατάσταση, δεδομένου ότι η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας θα είναι προφανώς τόσο ευρείας Είχα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα 16: 9 ψήφισμα σχετικά με αυτό, έτσι ώστε να μην εξετάσουμε ανόητη.

Χάρη, εγώ θα προσθέσω links για τα δύο είδη μόνιτορ στο κάτω μέρος, παρακαλούμε να μην σχολιάσω τις τιμές, δεν είναι η φθηνότερη, μόνο το πρώτο αποτέλεσμα του google.

Samsung τοίχο τοποθετημένα Full-HD widescreen
Dell 18,5 "SD Desk jobbies widescreen επίσης (2)

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 7 Απρίλη 2009, 13:59
Μέλος Ομάδα

Απλώς πάρτε μια 1080p παρακολουθούν .. Τα ψηφίσματα που θα είναι το ίδιο στη συνέχεια, σε όλες τις οθόνες και δεν θα πρέπει να δούμε ένα πρόβλημα.

Οι επιτηρητές ήταν πάντα υψηλότερες από τα ψηφίσματα τηλεοράσεις οπότε αν έχετε μια κάρτα γραφικών μπορείτε λίγο πολύ εγγύηση ότι μπορείτε εύκολα να τεθεί ένα ψήφισμα 1920x1080.
Old 7 Απρίλη 2009, 14:02
Ομάδα Δωρητών

Αυτό δεν επιλύσει αρκετά την κατάσταση αν και, επειδή μου κάρτα γραφικών είναι ικανή για αυτό, είναι HD και πάντα, αλλά θα ήθελα 2 τακτική ορισμού παρακολουθεί συν HDTV, δεν μπορώ να παρέχουν 3 οθόνες HD.

Αυτοί θα είναι αυτό που συνδέεται τόσο με τη χρήση, αλλά θα πρέπει να μάθω αν μπορώ να εμφανίσει με επιτυχία την ίδια εικόνα σε μια HD 32 "και μια κάρτα SD 18,5" λογική με ψηφίσματά του για τα δύο;
Old 7 Απρίλη 2009, 14:13
Μέλος Ομάδα

Αυτές οι οθόνες είναι πολύ καλή αλλά δεν χρειάζεται αντίθεση 1000:1 και η Dell, έχουν πάντοτε ακριβά. Μπορείτε να διαλέξετε ένα 22 "ικανό να παρακολουθεί 1920x1080 πιθανότατα για κάθε £ 150, μπορεί να είναι ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο! Παρατήρησα ότι αν και η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλή ..

Όσον αφορά τα ψηφίσματα πάει, είμαι σίγουρος ότι μπορείς. Είναι ένα πολύ ευρύ ψήφισμα όμως, φίλοι μου είναι 2464 * 900. Θα πρέπει να είναι σε θέση να ορίζουν τα ψηφίσματα του ανεξάρτητα, θα μπορούσα σε φορητό υπολογιστή μου, αλλά αυτό ήταν για 2 οθόνες. Αν βάλετε την τηλεόραση στη μία και τις 2 οθόνες, για τη δεύτερη έξοδο με splitter, τότε θα πρέπει να είναι ωραία =)
Old 7 Απρίλη 2009, 15:05
Ομάδα Δωρητών

Ναι, ξέρω ότι θα λειτουργεί ΟΚ έτσι, αλλά το πρόβλημα είναι Θέλω να είναι κάπως έτσι:
Κανάλι 1 ........................ Channel 2
Πρωτοβάθμια Δευτεροβάθμια Dell Dell ..................
HD Samsung

Έτσι, το θέμα θα είναι ότι μπορώ να έχουν μόνο ένα ψήφισμα για τις δύο διαφορετικές οθόνες ...

Όπως Είχα ανάγκη να θέσει το ψήφισμα για το HD στην samsung, και εγώ απλώς θα πρέπει να ελπίζουμε ότι η Dell μπορεί downscale αυτό ή κάτι φαντάζομαι ...
Old 7 Απρίλη 2009, 15:10
Μέλος Ομάδα

Ένας φίλος μου (που καταχωρήθηκε στις εδώ, πηγαίνει από το όνομα δόνηση) δήλωσε ότι είναι εφικτή, αλλά θα ήθελα κάνετε κάποια εντατική έρευνα πρώτα, πριν να πάρετε μια ακριβή πρόβλημα.
Old 7 Απρίλη 2009, 15:14
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ για τη συμβολή,

Θα πάρω το δοκιμάσουν και ούτως ή άλλως, εάν δεν λειτουργεί Θα κάνουμε κάτι σαν χρήση χαμηλότερο ψήφισμα σχετικά με την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ώστε να περιβάλλεται με ένα μαύρο πλαίσιο, which'd να είναι ενοχλητική, αλλά τουλάχιστον είχε την εργασία.

Θα πάρω ένα-δύο μήνες για να τα ταμεία καθώς και για το ότι, αλλά και όταν το κάνει θα το κάνω πίσω σε αυτό το νήμα και να διαφωτίσει τον κόσμο σχετικά με το αν αυτό λειτουργεί ή μη!
Old 7 Απρίλη 2009, 15:39
Μέλος Ομάδα

Ακούγεται σαν ένα σχέδιο μάγκα. Ελπίζω να λειτουργεί!
Old 8 Απρίλη 2009, 01:45
Ομάδα Δωρητών

Θα προσπαθήσουμε με το σχέδιο αυτό, όπως ήδη είναι πρώτα ...

Αλλά μετά τον ύπνο για αυτό αναρωτιέμαι αν είμαι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι ένα από τα οφέλη της SLI ή XFire?
Θα πάμε εκεί αν και μόνο αν δεν λειτουργεί σε μια ενιαία κάρτα γραφικών, DONT θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα για τις 2 νέες κάρτες όπως σημερινό μου δεν υποστηρίζει SLI
Old 8 Απρίλη 2009, 11:19
Μέλος Ομάδα

Νομίζω ότι σε SLI και Xfire η κάρτα γραφικών είναι δύναμη συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πιο ισχυρή μονάδα επεξεργασίας γραφικών, νομίζω ότι το επιπλέον κάρτες έχουν απενεργοποιηθεί λιμένες, ενώ είναι σε λειτουργία πολλαπλών κάρτα αλλά θα πρέπει να μελετήσουν εκ των υστέρων ..
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.