manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Moje buduće Tri Monitor Postava Dilemna ..

Reply

Thread Tools
Old 7. travanj 2009, 13:37
Donatorska Grupa

Default Moje buduće Tri Monitor Postava Dilemna ..

Ok, na taj način Im 'nadajući to potpuno moj osvježiti monitor setup.

Na mom stolu Želim 2 prati točno isti, otprilike oko 20 "marker, vjerojatno 19" korištenjem moje grafičke kartice dual monitor sposobnost.

Ipak sam i žele visoke rezolucije 32 "Samsung na mom zidu, prikazujući ista kao sekundarni monitor na mom stolu.

Moj je problem rezolucije.
Htio morati koristiti razdvajač dobiti od jedne DVI izlazom na GPU kartice (drugi izlaz) za dvije osobe, jedan za stol i jedan za zid, tako da bih pokazati isto.

Međutim HD ekranu na zidu bi očito žele mnogo veću razlučivost od desk bi biti sposobne.

Tako je moj scenarij uopće moguće?

Koji odgovor bi Standardni Definicija widescreen monitor imati na 1080p rezoluciju? Bi li ga mogli ispravno ljestvica ga je dozvolio da pokažu nešto više odgovarao na njega? Ili bi ga imaju živčani brakedown?

Imao sam odlučila stolu one također treba widescreen (iako sam u početku nije žele da budu) jer sam mislio da će vjerojatno pomoći situaciji, jer bi kao HDTV očito se widescreen pa bih želite koristiti 16: 9 rezolucija na njoj, tako da ne izgledaju glup.

Hvala, ja ću dodati linkove na dvije vrste monitora na dnu, nemojte komentirati cijene, nije najjeftiniji, samo je prvi Google rezultat.

Samsung zid-mounted Full-HD widescreen
Dell 18,5 "widescreen SD Desk jobbies i (2)

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 7. travanj 2009, 13:59
Member Group

Pravedan dobiti 1080p monitora .. Rezolucijom bi biti isti u svim ekranima onda i ti ne bi trebao vidjeti problem.

Monitori su uvijek bili i višim rezolucijama od TV pa ako imate grafičkom karticom možete ljepušan velik dio jamči da možete jednostavno staviti jedan 1920x1080 rezoluciji.
Old 7. travanj 2009, 14:02
Donatorska Grupa

To ne sasvim riješiti situaciju ipak, jer moja grafička kartica je sposoban za to, da je HD i sve, ali ja želim 2 redovne definicija monitori plus HDTV, ne mogu si priuštiti 3 HD zaslone.

One sam previše vezan šta će se koristiti, ali ja moram znati ako ja mogu uspješno prikazati istu sliku na HD 32 ", a SD 18,5" s rezolucijama osjetljiv na oba?
Old 7. travanj 2009, 14:13
Member Group

Ti monitori su dosta dobri, ali ne morate 1000:1 kontrast i Dell one su uvijek skuplje. Vi mogli pokupiti jedan 22 "monitor sposoban 1920x1080 vjerojatno £ 150 za svaki, ali bi moglo biti skupo isplati! Iako sam primjetio da je osvjetljenje je ljepušan nisko ..

Što se tiče rezolucije ići, siguran sam da možete. To postaje vrlo široki rezolucija ipak, moji prijatelji je 2464 * 900. Trebali biste biti u mogućnosti postaviti rezolucijama samostalno, ja mogu na moj laptop, ali da je za 2 screens. Ako stavite na jednom TV-a 2 monitora na drugi izlaz sa razdvajač onda bi trebalo biti u redu =)
Old 7. travanj 2009, 15:05
Donatorska Grupa

Da znam da će to djelo kao da je u redu, ali nevolja je da trebam to ovako:
Channel 1 ........................ Channel 2
Primary Srednje Dell Dell ..................
Samsung HD

Tako se problem će biti da mogu imati samo jedan rezolucija za dvije različite ekranima ...

Kao Htio je potrebno za postavljanje u HD rezoluciji za Samsung, a ja ću samo da se nadam da je Dell downscale možete ga ili nešto mislim ...
Old 7. travanj 2009, 15:10
Member Group

Prijatelj moje (Registriran dana ovdje, ide po imenu AfterShock) je rekao da je moguće, ali ne bih intenzivnim istraživanjima prvi prije nego što dobijete skuplji problem.
Old 7. travanj 2009, 15:14
Donatorska Grupa

Hvala za ulaz,

Bolestan 'probati Internet vanjska anyway, i ako to ne radi, ja ću učiniti nešto poput koristite niže rezolucije o HDTV tako da je okružen s crnim okvirom, which'd biti dosadne, ali barem da bih raditi.

To će potrajati nekoliko mjeseci, da bi dobili sredstva zajedno i red je i da, ali kad to učinio ja ću se vratiti na ovaj thread i prosvijetliti svijet o tome da li to radi ili ne!
Old 7. travanj 2009, 15:39
Member Group

Zvuči kao plan dude. Uzdanica Internet utvrde vanjska strana!
Old 8. travanj 2009, 01:45
Donatorska Grupa

Bolestan 'probati Internet kao što je plan već je prvi ...

Ali nakon spava na njemu, ako sam čudio što sam pokušava učiniti je jedna od koristi SLI ili XFire?
Ja ću otići tamo ali samo ako to ne radi na jednom grafičkom karticom, ne želim trošiti više na 2 nove kartice kao moje trenutne ne podržava SLI
Old 8. travanj 2009, 11:19
Member Group

Mislim da u SLi i Xfire grafičke kartice vlast je kombinirati da biste stvorili više moćna grafička obrada jedinica, mislim da je extra razglednice nisu omogućene lukama dok je u to multi card mode, ali ću se morati gledati ga ..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.