![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
![]() Ok, így remélem, hogy teljes Frissítés monitor setup. Az asztalomra akarom 2 monitorok pontosan ugyanannyi, körülbelül 20 körüli "jelző, valószínűleg 19" használ az én grafikus kártya kettős monitor képességét. Ugyanakkor azt is szeretnénk a nagy felbontású 32 "Samsung én fal, kiállítja az ugyanaz, mint a másodlagos monitor az asztalomra. Saját probléma megoldásához. Én is használni lehasító, hogy egy DVI kimenet a GPU-kártya (a második output) két, az egyik az íróasztal és egy a falon, hogy azok azt mutatják, ugyanaz. Ugyanakkor a HD képernyőt a falon nyilvánvalóan szeretnénk sokkal nagyobb felbontású, mint az asztalon egy lenne képes. Tehát az én forgatókönyv lehetséges egyáltalán? Mi lenne a válasz normál felbontású szélesvásznú monitor, hogy a 1080p felbontás? Lenne képes helyesen skálán azt, hogy lehetővé teszi, hogy valami alkalmas rá? Vagy azt, hogy van egy ideges brakedown? Én úgy határozott, az asztalon is kell szélesképernyős (bár eredetileg nem akarom, hogy legyen), mert úgy gondoltam, hogy talán segíthet a helyzet, amikor látta, mint a HDTV nyilvánvalóan igen széles lehet, amiben szeretné használni a 16: 9 állásfoglalása azt, hogy ne nézd buta. Thanks, I'll linkeket, hogy a két típusú monitor alján, ne véleményezhetik az árakat, ez nem a legolcsóbb, csak az első google eredményt. Samsung falra Full-HD szélesvásznú Dell 18,5 "SD Desk jobbies szélesképernyős is (2)
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Csak egy 1080p monitor .. Az állásfoglalások lenne azonos, akkor minden képernyőn, és nem látok problémát. Monitorok mindig magasabb, mint a TV állásfoglalások így ha a grafikus kártya is elég nagy garancia arra, hogy könnyedén ki a 1920x1080 felbontás. |
|
| |||
| |||
| Ez nem teljesen oldja meg a helyzetet is, mert a grafikus kártya képes rá, hogy ez HD és mindent, de azt szeretné 2 meghatározását rendszeresen figyeli plusz HDTV, azt nem engedheti meg magának, 3 HD képernyőn. Az pedig én is kapcsolódik az, amit majd használni, de tudnom kell, hogy ha sikeresen megjeleníteni ugyanazt a képet a HD 32 "és egy SD 18,5" a józan állásfoglalásokat is?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ezek a monitorok nagyon jó, de akkor nem kell 1000:1 kontraszt és a Dell is mindig drágák. Azt is vegye fel a 22 "monitor képes az 1920x1080 valószínűleg £ 150, egyenként lehet drága, de megéri! Már észre, hogy bár a fényerő nagyon alacsony .. Ami az állásfoglalások elmenni, biztos vagyok benne, hogy tudsz. Akkor nagyon nagy felbontás is, barátaim is 2464 * 900. Meg kell tudni, hogy az állásfoglalások függetlenül, én is az én laptop, de ez volt a 2 kijelzőn. Ha a TV-be, és a 2-monitorok a második kimenetét a lehasító akkor semmi baj =) |
|
| |||
| |||
| Persze tudom, hogy fog működni, mint az OK-ra, de a gond van szükségem, mint ez: Channel 1 Channel ........................ 2 Elsődleges Másodlagos Dell Dell .................. HD Samsung Így a jövőben a kérdés, hogy én csak egy megoldást a két különböző képernyők ... Mint ahogy azt, hogy szükség van a HD felbontás a Samsung, és én csak azt a reményét, hogy a Dell is lefelé, vagy valami azt hiszem ...
|
| |||
| |||
| Egy barátom (Regisztráció itt, megy a nevét AfterShock) azt mondta, hogy lehetséges, de én nem valami intenzív kutatás első Mielőtt drága probléma. |
|
| |||
| |||
| Thanks for the input, I'll try it out, és egyébként is, ha nem működik, én is valami hasonlót használ alacsonyabb állásfoglalása a HDTV ezért körül fekete keret, which'd lehet zavaró, de legalább lesz munka. Ez lesz egy-két hónapon belül, hogy az alapok és a rend, valamint azt, és hogy de ha ez történik Visszahívlak e téma és felvilágosít a világ, hogy ez működik-e!
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint egy terv, haver. Hope it works out! |
|
| |||
| |||
| Köszönet: hálósapka: Megpróbálom úgy, mint a terv már az első ... De miután alszik rá én vajon mit akarok csinálni az egyik előnyeit SLI vagy Xfire? Én csak oda, hogy ha nem megy, egy grafikus kártya, dont szeretne többet költsenek 2 új kártyát, mint a jelenlegi nem támogatja az SLI
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, az SLI és Xfire a grafikus kártya erejét kombinálják, hogy a nagyobb teljesítményű grafikus feldolgozó egység, azt hiszem, az extra kártyák kikötőkben vannak tiltva, míg ez a több-kártya módban, de lesz, hogy vizsgálja ki .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dual monitor, 2 telepítő grafikus kártyák - VGA Ports | bchatt | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | Október 29, 2009 18:07 |
| Miért kell a telepítő több Monitor Számítógép? | ironmaster | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 12. augusztus 2009 09:47 |
| How to setup my PS2 futtatása révén mt monitor | dashty | PC és konzol játékok | 2 | 25. május 2009 08:27 |
| A megtévesztő, 2 1 / 2 monitor beállítása | jon7187 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. június 2007 14:36 |
| Jövő Laptop Technology | OlyPerson | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 29. május 2007 17:27 |
| Téma eszközök | |
| |