פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

את העתיד שלי שלושה צג ההתקנה Dilemna ..

Reply

שרשרת כלים
Old 7 אפריל 2009, 13:37
קבוצת תורמים

Default את העתיד שלי שלושה צג ההתקנה Dilemna ..

בסדר, אז אני מקווה לרענן לי את המסך לחלוטין את תוכנית ההתקנה.

על שולחני אני רוצה 2 צגים בדיוק אותו דבר, בערך סביב 20 "הסמן, כנראה 19" באמצעות כרטיס המסך הכפול יכולת לפקח.

עם זאת אני גם רוצה High Definition 32 "Samsung שלי על הקיר, שמציגה אותו בתור המשני לפקח על שולחני.

הבעיה שלי היא הפתרון.
הייתי צריך להשתמש splitter להגיע ממקום אחד DVI פלט על כרטיס GPU (השני פלט) לשני, אחד על השולחן ואחד על הקיר, כך שהם יהיו מעוניין להציג את אותו הדבר.

עם זאת על מסך HD על הקיר היה ברור מאוד רוצה ברזולוציה גבוהה יותר מאשר את שולחן אחד יהיה מסוגל.

אז הוא שלי תרחיש אפשרי בכלל?

מה היתה התגובה של Standard Definition widescreen יש לפקח על 1080p הפתרון? האם זה יכול להיות קנה המידה אותו כראוי ומאפשר את זה כדי להראות משהו יותר מתאים לה? זה היה או להיות עצבני brakedown?

אני החליט השולחן אלה צריך להיות גם widescreen (למרות שאני לא רוצה אותם תחילה להיות) כי חשבתי שזה היה כנראה עזרה המצב, כפי שראו את HDTV היה ברור widescreen להיות כל כך הייתי רוצה להשתמש 16: 9 ההחלטה על זה, כדי לא להיראות טיפשי.

תודה, אני אוסיף קישורים של שני סוגים של מפקחת על התחתונה, אנא אל על את המחירים, זה לא את הזול ביותר, רק את התוצאה הראשונה של google.

Samsung הקיר רכוב מלאה-HD-widescreen
Dell 18,5 "SD Desk jobbies widescreen גם (2)
Old 7 אפריל 2009, 13:59
חבר קבוצת

רק לקבל 1080P לפקח .. את החלטות יהיה זהה בכל המסכים אז ואתה לא צריך לראות את הבעיה.

מוניטורים תמיד היה גבוה יותר מאשר החלטות של טלוויזיה, אז אם יש לכם כרטיס המסך אתה יכול להבטיח את זה די הרבה יותר בקלות אתה יכול להוציא ברזולוציה של 1920x1080.
Old 7 אפריל 2009, 14:02
קבוצת תורמים

זה לא ממש יפתור את המצב, למרות, כי כרטיס המסך שלי מסוגל לזה, זה HD והכל, אבל אני רוצה 2 רגילים Definition מפקחת ועוד HDTV, אני לא יכול להרשות לעצמו 3 מסכי HD.

את אלה אני מקושר גם הן מה יהיה להשתמש אבל אני צריך לדעת אם אני מצליח להציג את אותה התמונה על HD 32 "ו SD 18,5" הגיונית עם רזולוציות בשני?
Old 7 אפריל 2009, 14:13
חבר קבוצת

צגים אלו הם די טוב אבל אתה לא צריך 1000:1 בניגוד לאלה של Dell ו תמיד יקר. אתה יכול לקבל 22 "מסוגל לפקח 1920x1080 כנראה £ 150 עבור כל אחד, יכול להיות יקר אבל שווה את זה! אני שם לב כי למרות בהירות הוא די נמוך ..

ככל את החלטות ללכת, אני בטוח שאתה יכול. זה הופך להיות מאוד רחב למרות ההחלטה, את החברים שלי הוא 2464 * 900. אתה אמור להיות מסוגל להגדיר את החלטות באופן עצמאי, אני יכול על הנייד שלי, אבל זה היה עבור 2 המסכים. אם תשים את הטלויזיה על אחד ו 2 מפקחת על השני פלט עם splitter אז אתה אמור להיות בסדר =)
Old 7 אפריל 2009, 15:05
קבוצת תורמים

כן אני יודע שזה יעבוד אישור כזה, אבל הבעיה היא שאני צריך את זה ככה:
........................ ערוץ 1 ערוץ 2
ראשי משני Dell Dell ..................
HD Samsung

אז תהיה בעיה כי אני יכול רק אחד ברזולוציה של שני מסכים שונים ...

כפי שאני מעוניין צריך להגדיר את הרזולוציה ב-HD של Samsung, ואנו רק צריכים לקוות כי Dell יכולים downscale זה או משהו אני מניח ...
Old 7 אפריל 2009, 15:10
חבר קבוצת

ידיד שלי (רשומים כאן, הולך על ידי AfterShock שם) אמר שזה אפשרי אבל אני רוצה לעשות קצת מחקר אינטנסיבי הראשונה לפני שאתה מקבל יקר הבעיה.
Old 7 אפריל 2009, 15:14
קבוצת תורמים

Thanks for the input,

אני מתכוון לנסות את זה בכל מקרה ואם זה לא פועל אעשה משהו כמו להשתמש ברזולוציה נמוכה יותר על HDTV כך הקיפו עם מסגרת שחורה, which'd להיות מרגיז אבל לפחות היא מעוניינת לעבוד.

זה יהיה לקחת כמה חודשים כדי לקבל את הכספים יחד וסדר אותו וכי אולם כאשר זה נעשה אני יהיה לחזור על זה פתיל או להאיר את העולם אם זה עובד או לא!
Old 7 אפריל 2009, 15:39
חבר קבוצת

נשמע כמו תוכנית אחי. מקווה שזה לא עובד!
Old 8 אפריל 2009, 01:45
קבוצת תורמים

תודה: biggin:

בשבילי זה כמו לנסות את התוכנית היא כבר הראשונה ...

אבל אחרי שינה על זה אני תוהה אם מה שאני מנסה לעשות הוא אחד היתרונות של SLI או XFire?
אני מתכוון ללכת לשם רק אם בכל זאת זה לא פועל על אחד כרטיס המסך, dont רוצה להוציא יותר על 2 כרטיסים חדשים כמו שלי הנוכחי אינו תומך SLI
Old 8 אפריל 2009, 11:19
חבר קבוצת

אני חושב ב-SLI ו Xfire הכוח של כרטיס המסך הוא משולב כדי ליצור יותר חזקה יחידת עיבוד גרפיקה, אני חושב על תוספת יציאות הקלפים אינם זמינים בעת בה במצב של ריבוי כרטיס אבל אני אקח את זה להסתכל למעלה ..
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ההתקנה צג כפול עם 2 כרטיסי גרפיקה - יציאות VGA bchatt כרטיסי מסך & Monitors 3 29 אוקטובר 2009 18:07
כיצד ההתקנה של מספר צג המחשב? ironmaster כרטיסי מסך & Monitors 1 12th אוגוסט 2009 09:47
כיצד Setup PS2 שלי כדי להריץ דרך הר לפקח dashty PC & קונסולת משחקים 2 ה -25 במאי 2009 08:27
א מבלבל 2 1 / 2 לנטר את תוכנית ההתקנה jon7187 כרטיסי מסך & Monitors 3 ה -15 בחודש יוני 2007 14:36
עתיד הטכנולוגיה Laptop OlyPerson מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 4 29 מאי 2007 17:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.