mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Mano ateitis Trys monitoriaus Dilemna ..

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 7, 2009, 13:37
Donorų grupės

Default Mano ateitis Trys monitoriaus Dilemna ..

Gerai, kad aš tikiuosi, kad visiškai atnaujinti savo monitoriaus.

On my desk I wanna 2 monitoriai lygiai taip pat, maždaug apie 20 "žymeklis, turbūt 19" naudoja mano video korta dvejopo monitoriaus pajėgumus.

Tačiau aš taip pat noriu High Definition 32 "Samsung" mano sienos, rodančio tą patį, kaip vidurinis stebėti ant mano stalo.

Mano klausimas yra rezoliucija.
Man reikia naudoti splitter gauti iš vieno DVI išvesties GPU kortelė (antra išėjimo) į dvi dalis, vieną parą ir vieną sieną, kad juos reikia parodyti patį.

Tačiau HD ekranas ant sienos, be abejo, reikia daug didesnės skiriamosios gebos nei vieną parą bus pajėgi.

Taigi mano scenarijus iš viso įmanoma?

Kokia reakcija būtų Standard Definition widescreen monitorius turi 1080p raiška? Ar jis galės teisingai masto IT nustatytos leidžiant jam parodyti kažką daugiau tinka prie jos? Arba būtų joje turi nervų brakedown?

Aš nutarė parą priemones turėtų būti widescreen (nors aš iš pradžių noriu, kad jie būtų), nes aš maniau, kad tikriausiai padėtų padėties, matydami, kaip HDTV, be abejo, yra widescreen, kad aš noriu naudoti 16: 9 rezoliuciją dėl to, kad ne atrodo kvailas.

Thanks, I'll įdėti nuorodas į dviejų rūšių monitorių ant dugno, maloniai prašome pateikti pastabas dėl kainos, tai nėra pigiausias, tik pirma google rezultatą.

LG sieniniai Full HD Widescreen
"Dell" 18,5 "SD Desk česnakas taip pat Widescreen (2)
Old Balandis 7, 2009, 13:59
Narys

Just get 1080P stebėti .. Rezoliucijas būtų pats tada visuose ekranuose ir turėtumėte matyti problemą.

Monitoriai visada buvo didesnės rezoliucijos nei TV's todėl, jei turite grafikos plokštę galite beveik garantuoja, kad jūs galite lengvai įdėti iš 1920x1080 rezoliucijos.
Old Balandis 7, 2009, 14:02
Donorų grupės

Tai ne visai išspręsti situaciją, nors, nes mano video korta yra pajėgi, ji yra HD ir viskas, bet noriu 2 reguliaraus apibrėžimas monitoriai PLIUS HDTV I can't afford 3 HD ekranuose.

Tie man irgi kas susiję bus naudojamas, bet man reikia žinoti, ar aš galiu sėkmingai rodomas tas pats vaizdas ant HD 32 ", o SD 18.5" su protinga rezoliucijas dėl abiejų?
Old Balandis 7, 2009, 14:13
Narys

Šie monitoriai yra gana geras, bet jums nereikia 1000:1 kontrastą ir "Dell" jų yra visada brangus. Galite pasirinkti iki 22 "monitorius, galinčių 1920x1080 ir turbūt £ 150 kiekvienas, gali būti brangus, bet verta! Aš pastebėjau, kad nors ryškumas yra labai mažai ..

Kiek rezoliucijos eiti, aš tikiu, kad galite. Jis tampa labai platus rezoliucijos nors mano draugai yra 2464 * 900. Jums turėtų galėti nustatyti rezoliucijas atskirai, galėčiau ant mano nešiojamojo kompiuterio, bet tai buvo 2 ekranus. Jeigu jūs įtraukėte TV viena ir 2 monitoriai dėl antrojo išėjimo splitter tada jums reikia bauda =)
Old Balandis 7, 2009, 15:05
Donorų grupės

Yeah I know it would work OK patinka, bet problema yra tai man reikia jį panašus į šį:
Channel 1 ........................ Channel 2
Pirminis Dell "Dell" vidurinė ..................
HD Samsung

Taigi, problema bus ta, kad galiu turėti tik vieną rezoliuciją dėl dviejų skirtingų ekranų ...

Kaip aš turiu nustatyti HD rezoliucija Samsung, ir aš tiesiog tikiuosi, kad "Dell" gali Kurti mažesnio masto arba jis kažką I guess ...
Old Balandis 7, 2009, 15:10
Narys

Mano draugas (įregistruotas čia eina pagal pavadinimą AfterShock) sakė, kad tai yra įmanoma, bet aš ką nors intensyviai mokslinius tyrimus pirmiausia prieš jums brangi problema.
Old Balandis 7, 2009, 15:14
Donorų grupės

Thanks for the input,

I'll try it out anyway, ir jei jis neveikia, aš kažką panašaus naudoti mažesnę rezoliuciją dėl HDTV todėl supa juodas rėmelis, which'd būti nemalonus, bet bent jau reikia dirbti.

Ji Imsiu keletą mėnesių, gauti lėšų kartu, ir kad ji ir kad bet kada tai padaryti aš gausiu atgal šioje temoje ir apšviesti pasaulį apie tai, ar tai pavyks, ar ne!
Old Balandis 7, 2009, 15:39
Narys

Skamba planas dude. Hope it works out!
Old Balandis 8, 2009, 01:45
Donorų grupės

Ačiū: Biggin:

I'll try it like planas jau yra pirmoje ...

Bet po miego ant jos Man net įdomu, ar tai, ką aš bandau padaryti, tai viena SLI arba Xfire nauda?
Aš tik ten nors jei jis neveikia vienas grafikos plokštę, dont norite daugiau išleisti 2 nauji kortelės, kaip mano dabartinis vieno nepalaiko SLI
Old Balandis 8, 2009, 11:19
Narys

Manau, SLI ir "Xfire" graphics card galia yra kartu sukurti galingesni grafikos apdorojimo blokas, manau, kad papildomos kortelės uostai yra išjungta, o tai daug kortelių rūšis, bet aš turiu Look it up ..
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dual Monitor Installer 2 Graphics Card - VGA Uostai bchatt Graphics Cards & Monitoriai 3 29 spalis 2009 18:07
Kaip man sukonfigūruoti kelis monitorius kompiuterio? Hutnik Graphics Cards & Monitoriai 1 Rugpjūtis 12, 2009 09:47
Kaip sukonfigūruoti PS2 paleisti per MT ekranu dashty PC & konsolės Žaidimai 2 Gegužė 25, 2009 08:27
Paini 2 1 / 2 monitoriaus jon7187 Graphics Cards & Monitoriai 3 Birželis 15, 2007 14:36
Ateities Laptop Technologijos OlyPerson Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 Gegužė 29, 2007 17:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.