![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Ok, tāpēc es esmu cerot pilnīgi atsvaidzināt manu monitoru setup. Uz mana galda, es gribu 2 monitori tieši tas pats, apmēram ap 20 "marķieri, iespējams, 19" izmanto manu grafikas karti Dual Monitor spējas. Tomēr es arī gribu High Definition 32 "Samsung manas sienas, parādīti tāpat kā sekundāro uzraudzīt sava galda. Mans jautājums ir izšķirtspēja. Man ir jāizmanto splitter nokļūt no viena DVI izeja uz GPU karti (otrais output) divas, viena galda un vienu sienu, lai viņi vēlētos parādīt pats. Taču HD ekrāna sienas acīmredzami gribu daudz augstākas izšķirtspējas, nekā galda viens būtu spējīgs. Tā ir mana scenārijs vispār iespējams? Kāds risinājums būtu Standarta izšķirtspējas platekrāna kontrolēt ir 1080p izšķirtspēju? Vai tā varētu pareizi mērogu to uz leju, kas tai ļauj parādīt kaut ko, kas labāk atbilst to? Vai arī tas ir nervu brakedown? Man bija nolēmis galda, vajadzētu arī būt platekrāna (kaut arī es sākumā nebija nevēlēsies lai tie tiktu), jo es domāju, ka, iespējams, palīdzētu situāciju, redzot kā HDTV acīmredzami būtu platekrāna so I'd vēlaties izmantot 16: 9 rezolūcija par to, lai netiktu izskatīties muļķīgi. Thanks, I'll pievienot saites uz divu veidu monitorus uz dibena, lūdzu, nekādus komentārus par cenām, tas nav lētākais, tikai pirmo Google rezultātu. Samsung wall-mounted Full-HD platekrāna Dell 18.5 "SD Desk jobbies platekrāna arī (2)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tikai iegūt 1080P kontrolēt .. Rezolūcijas, būtu pats tad pāri visiem ekrāniem, un Jums nevajadzētu redzēt problēmu. Monitors vienmēr ir bijušas augstākas rezolūcijas par TV tādēļ, ja jums ir grafikas karti var diezgan daudz garantēt, ka jūs varat viegli apdzēst 1920x1080 izšķirtspēju. |
|
| |||
| |||
| Tas nav gluži atrisināt situāciju, lai gan, jo mana grafikas karte ir iespējams, tā ir HD, un viss, bet es gribu 2 regulāru definīcija monitori PLUS HDTV, es nevaru atļauties 3 HD ekrāniem. Tie i saistīta arī ir tas, ko ņemšu, lieto, bet man ir jāzina, ja es varētu veiksmīgi parādīt pašu attēlu par 32 HD "un SD 18,5" ar saprātīgu rezolūcijas par abiem?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Šie monitori ir diezgan labi, bet jums nav nepieciešams 1000:1 kontrasts un Dell tiem vienmēr ir dārgas. Jūs varētu uzņemt 22 "monitors, kas var 1920x1080 par, iespējams, £ 150 par katru, var būt dārgi, bet tā vērts! Es esmu ievērojis, ja minētais spilgtums ir diezgan zems .. Ciktāl rezolūcijas iet, es esmu pārliecināts, ka tas ir iespējams. Tas kļūst ļoti plašu rezolūciju, tomēr, mani draugi 2.464 * 900. Jums vajadzētu būt iespējai noteikt rezolūcijas patstāvīgi, es varētu par manu portatīvo datoru, bet bija par 2 ekrāniem. Ja ievietosit TV par vienu un 2 monitori uz otrās izejas ar sadalītāja, tad Jums ir fine =) |
|
| |||
| |||
| Jā es zinu, tas darbotos OK, piemēram, ka, bet problēmas ir man to vajag, piemēram, šādi: Channel 1 ........................ Channel 2 Primary Dell .................. Secondary Dell HD Samsung Tātad jautājums būs, ka es varu tikai viena rezolūcija par diviem dažādiem ekrāniem ... Kā es vēlētos jāiestata rezolūciju HD Samsung, un es ņemšu tikai cerēt, ka Dell varētu downscale tā vai kaut I guess ...
|
| |||
| |||
| Friend of mine (reģistrēta šeit iet ar nosaukumu Pēcgrūdiens) teica, ka ir iespējams, bet es gribētu izdarīt dažus intensīva pētniecība pirmais, pirms jums dārga problēma. |
|
| |||
| |||
| Paldies par ievadi, I'll try it out anyway un ja tā nedarbojas, es darīšu kaut ko līdzīgu lietot zemāku izšķirtspēju par HDTV, lai tā ir norobežota ar melnu rāmi, which'd ir kaitinošas, bet vismaz tā gribētu strādāt. Tā ņemšu pāris mēnešus, lai saņemtu līdzekļus kopā un lai to un ka bet, kad tas ir darīts I'll get back uz šo pavedienu un izglītot pasaules par to, vai tas darbojas vai ne!
|
| |||
| |||
| Izklausās plāns dude. Ceru, ka tas izdosies! |
|
| |||
| |||
| Thanks: Biggin: I'll try it kā plāns jau ir pirmais ... Bet pēc miega uz to es prātoju, ja tas, ko es cenšos to darīt, ir viena no VDI vai Xfire priekšrocības? Es ņemšu tikai iet uz turieni kaut gan, ja tā nedarbojas viena grafikas karte, dont vēlaties tērēt vairāk par 2 jaunas kartes kā manu pašreizējo neatbalsta SLI
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka ar SLI un Xfire grafiskās kartes jauda ir radījusi jaudīgāku grafikas procesors, es domāju, ka papildus karšu porti ir atslēgti kamēr tas multi karte režīms, bet es ņemšu skatīties it up .. |
![]() |
|
| Bookmarks |