![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() OK, deci eu sunt complet de reîmprospătare în speranţa de a-mi monitoriza setup. Pe biroul meu Vreau 2 monitoare exact acelaşi lucru, în jur de aproximativ 20 "marker, probabil, 19", folosind-mi placă grafică duală a monitoriza capacitatea. Cu toate acestea am dori, de asemenea, un High Definition 32 "Samsung mea de pe perete, afişând aceeaşi ca monitor secundar de pe biroul meu. Problema mea este rezoluţie. Aş avea de a utiliza un separator pentru a obţine de la o ieşire DVI pe GPU carte (cea de-a doua iesire) pentru a doua, una pentru birou şi unul pentru perete, astfel încât acestea ar arăta la fel. Cu toate acestea, ecran HD pe perete ar fi, evident, doresc o rezoluţie mult mai mare decât un birou ar fi capabil. Deci, mi-e scenariu posibil, la toate? Ce răspuns ar fi o definiţie standard panoramic monitor pentru a avea o rezoluţie de 1080p? Ar fi în stare să-l corect scară care să permită acesteia să arate ceva mai potrivit pentru el? Sau ar putea-o avea un nervos brakedown? Am hotărât cele de pe birou ar fi, de asemenea, panoramic (deşi iniţial nu am dori ca ei sa fie), pentru că m-am gândit că ar ajuta probabil situaţiei, văzând cât de HDTV, evident, ar fi atât de panoramic Aş vrea să utilizeze un 16: 9 rezoluţie cu privire la aceasta, astfel încât să nu uite de prost. Multumesc, voi adăuga link-uri către cele două tipuri de monitoare de pe jos, vă rugăm să nu comentariu cu privire la preturi, nu este cel mai ieftin, doar primul rezultat google. Samsung de perete Full-HD panoramic Dell 18.5 "SD Desk jobbies panoramic de asemenea, (2)
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Doar a lua un 1080p monitor .. Rezoluţiile ar fi la fel, atunci în toate ecranele şi nu ar trebui să vezi o problema. Monitoare au fost întotdeauna mai mare decât rezoluţiile TV's, deci, dacă aveţi o placă grafică destul de mult vă pot garanta că puteţi pune o rezoluţie 1920x1080. |
|
| |||
| |||
| Asta nu se rezolva destul de situaţia totuşi, pentru că-mi placă grafică este capabilă de aceasta, este HD şi totul, dar vreau 2 regulate definiţie monitoare, plus un HDTV, eu nu-şi poate permite 3 ecrane HD. Cei am prea sunt legate de ceea ce vom folosi, dar trebuie să ştiu dacă pot să succes afişa aceeaşi imagine de pe un HD 32 "şi un SD 18.5" cu rezoluţie pe atât de sensibil?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Aceste monitoare sunt destul de bine, dar nu aveţi nevoie de contrast 1000:1 şi Dell sunt intotdeauna cele scumpe. Ai putea alege un 22 "monitor capabil de 1920x1080 pentru fiecare 150 £, probabil, ar putea fi scump, dar merita! Am observat totuşi că luminozitatea este destul de mică .. În ceea ce priveşte rezoluţiile merge, sunt sigur ca poti. Ea devine o rezoluţie foarte mare, deşi, prietenii mei este 2464 * 900. Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a stabili în mod independent, rezoluţii, aş putea să-mi de pe laptop, dar care a fost timp de 2 ecrane. Dacă pui la TV pe unul şi 2 monitoare de pe cea de-a doua ieşire cu un separator atunci ar trebui să fie bine =) |
|
| |||
| |||
| Da, ştiu că ar fi bine ca acest lucru, dar problema este ca am nevoie de acest lucru: Canal 1 ........................ Canal 2 Primar secundar Dell Dell .................. HD Samsung Deci, problema va fi ca pot avea doar o rezoluţie pentru cele două ecrane ... După cum am dori nevoie pentru a seta în rezoluţie HD pentru Samsung, şi voi doar să sper că Dell poate downscale ea sau ceva de genul asta cred ...
|
| |||
| |||
| Un prieten de-al meu (Inregistrat pe aici, se duce de numele AfterShock) a spus că este posibil, dar as face unele intensă cercetare primul, înainte de a lua o problemă de scumpe. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru intrare, Voi încerca-o oricum şi în cazul în care acesta nu funcţionează Voi face ceva de genul utiliza o rezoluţie mai mică de pe HDTV deci este înconjurat cu un negru cadru, which'd fi enervant, dar de cel puţin acesta ar lucra. Se va lua câteva luni pentru a obţine fonduri, precum şi pentru ea şi că, în dar, atunci când este făcut Voi reveni la acest fir şi lumina de pe lume dacă funcţionează sau nu!
|
| |||
| |||
| Pare a fi un plan tipule. Sper că funcţionează! |
|
| |||
| |||
| Multumesc: biggin: Voi încerca ca planul deja este prima ... Dar după ce am dormit pe-l intreb daca ceea ce am încercat să facem este unul din avantajele SLI sau XFire? Voi merge acolo, deşi numai în cazul în care acesta nu funcţionează pe o singură placă grafică, dont dori să petreacă mai mult pe 2 noi carduri de ca-mi un curent nu suporta SLI
|
| |||
| |||
| Cred că în SLI şi Xfire grafica carte de putere este combinat pentru a crea o mai puternică unitate de procesare grafica, cred că extra carduri porturi sunt persoane, în timp ce în e multi Mod de carte, dar eu va trebui să-l uite .. |
![]() |
|
| Marcaje |