![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Ok, tak som dúfal, že to úplne obnoviť moje nastavenia monitora. Na mojom stole chcem 2 sleduje presne rovnakú, približne okolo 20 "markerovou, asi 19" s mojou grafickou kartou dvojaký sledovať schopnosti. Napriek tomu som tiež s vysokým rozlíšením 32 "Samsung na mojej stene, zobrazujúci rovnako ako sekundárny sledovať na mojom stole. Môj problém je riešenie. Vzal by som si použiť štiepnej destilačnej clony sa dostať z jedného DVI výstupu na GPU karty (druhý výstup) na dva, jeden za a jeden stôl na stenu, takže bych vykazujú rovnaké. Avšak HD obrazovku na steny by samozrejme chcieť oveľa vyššie rozlíšenie ako stola by bolo schopné. Takže môj scenár je to vôbec možné? Aké reakcie by Štandardné rozlíšenie obrazovky monitora mať na 1080p rozlíšenie? By byť schopný správne meradle to, ktoré mu umožnia ukázať niečo viac hodí na to? Alebo by to mať nervový brakedown? Musel som sa rozhodol stole ty by mali byť tiež širokouhlý (hoci som sa pôvodne chceli byť), pretože som si myslel, že by zrejme pomohla situáciu vidí ako HDTV by byť samozrejme širokouhlý tak by som chcel využiť 16: 9 uznesenia o to, aby nebola hloupá pozrieť. Vďaka, budem pridávať odkazy na dva typy monitorov na dne, prosím neklikajte komentár o cenách, nie je to najlacnejšie, len prvý výsledok google. Samsung stenu-zabudované Full-HD širokouhlý Dell 18,5 "SD Stolné jobbies širokouhlý tiež (2) |
|
| |||
| |||
| Stačí si 1080p sledovať .. Rezolúcia by mali byť rovnaké pre všetky potom obrazoviek a nemali by ste sa pozrieť na problém. Monitory boli vždy vyššie rozlíšenie ako TV takže ak máte grafickú kartu môžete do značnej miery zaručiť, že si môžete ľahko vyndat jeden rozlíšenie 1920x1080. |
|
| |||
| |||
| To nie je úplne vyriešiť situáciu, keď, pretože moja grafická karta je schopná to, je to HD a všetko, ale chcem 2 pravidelné definície monitory Plus HDTV, nemôžem si dovoliť 3 HD obrazoviek. Aj tie, čo sú spojené príliš budete používať, ale ja potrebujem vedieť, či môžem úspešne displeji rovnaký obraz na HD 32 "a SD 18,5" s rozumnou uznesenia o oboch? |
|
| |||
| |||
| Tieto monitory sú celkom dobré, ale nemusíte kontrast 1000:1 a Dell tie sú vždy drahšie. Tie by mohli zvednout o 22 "monitor schopný 1920x1080 za asi 150 libier za každú, môže byť drahšie, ale stojí za to! Som si všimol, že keď jas je pomerne nízky .. Pokiaľ ide o uznesenie ísť, som si istý, že môže. To sa stáva veľmi široký rozlíšenie napriek tomu, moji priatelia, je 2464 * 900. Mali by ste byť schopní nastaviť uznesenie samostatne, mohol by som na mojom notebooku, ale to bolo na 2 obrazovkách. Ak umiestnite na televíziu na jednej a 2 monitory na druhý výstup s štiepnej destilačnej clony potom by v pohodě =) |
|
| |||
| |||
| Jo já vím, že by prácu OK páči, ale potíž tkví Potrebujem to takhle: Channel 1 ........................ Channel 2 Primárne Sekundárne Dell Dell .................. HD Samsung Takže problém bude, že môžem mať len jedno riešenie pre dve rôzne obrazovky ... Jako bych potrebné nastaviť v HD rozlíšení pre Samsung, a já si len dúfať, že Dell je downscale alebo niečo, myslím, ... |
|
| |||
| |||
| A môj priateľ (zaregistrovaný tu, ide o názov Už ne) povedal, že je možné, ale já bych urobiť nejaké intenzívny výskum prvý pred dostanete drahšie problém. |
|
| |||
| |||
| Díky za vstup, Já si to vyskúšať v každom prípade, a ak to nefunguje, budem robiť niečo podobné použiť nižšie rozlíšenie na HDTV tak je to obklopenej čiernym rámikom, which'd byť nepríjemný, ale aspoň to malo fungovať. To bude trvať niekoľko mesiacov, na získanie finančných prostriedkov spoločne a to v poradí, a že, ale keď je to vykonalo uvidíme späť na toto vlákno a informovať svet o tom, či to funguje alebo nie! |
|
| |||
| |||
| Znie to ako plán, vole. Dúfam, že to vyjde! |
|
| |||
| |||
| Poďakovanie: Biggin: Já si to vyskúšať rovnako ako v pláne už je prvý ... Ale potom, čo spí na ňom som sa odošle tiež, keď som chcel vyskúšať, aké to je jedna z výhod SLI alebo komunita Xfire? Uvidíme len tam i keď v prípade, že nie je práca na jednu grafickú kartu, dont chcú tráviť viac o 2 nové karty ako môj súčasný nepodporuje SLI |
|
| |||
| |||
| Myslím, že v SLI a komunita Xfire grafické karty sila je v kombinácii vytvoriť výkonnejšie GPU, myslím, že sa extra karty porty sú zakázané, zatiaľ čo v jej viac kariet režime, ale budem mať na to pozrieť .. |