мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Моје будуће Три Монитор Постава Дилемна ..

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. тра 2009, 13:37
Донаторска Група

Default Моје будуће Три Монитор Постава Дилемна ..

Ок, на тај начин Им 'надајући то потпуно мој освежити монитор сетуп.

На мом столу Желим 2 прати тачно исти, отприлике око 20 "означивач, вероватно 19" коришћењем моје графичке картице дуал монитор способност.

Ипак сам и желе високе резолуције 32 "Самсунг на мом зиду, приказујући иста као секундарни монитор на мом столу.

Мој је проблем резолуције.
Хтео морати користити раздвајач добити од једне ДВИ излазом на ГПУ картице (други излаз) за две особе, један за сто и један за зид, тако да бих да покажу исто.

Међутим ХД екрану на зиду би очито желе много већу резолуцију од деск би бити способне.

Тако је мој сценарио уопште могуће?

Који одговор би Стандардни Дефиниција уидесцреен монитор имати на 1080п резолуцију? Да ли би га могли исправно скала га је дозволио да покажу нешто више одговарао на њега? Или би га имају нервни бракедоун?

Имао сам одлучила столу оне такође треба уидесцреен (иако сам у почетку није желе да буду) јер сам мислио да ће вероватно помоћи ситуацији, јер би као ХДТВ очито се уидесцреен па бих желите користити 16: 9 резолуција на њој, тако да не изгледају глуп.

Хвала, ја ћу додати линкове на две врсте монитора на дну, немојте коментарисати цене, није најјефтинији, само је први Гоогле резултат.

Самсунг зид-моунтед Фулл-ХД уидесцреен
Делл 18,5 "уидесцреен СД Деск јоббиес и (2)
Old 7. април 2009, 13:59
Мембер Гроуп

Праведан добити 1080п монитора .. Резолуцијом би да буде исти у свим екранима онда и ти не би требао видети проблем.

Монитори су увек били и вишим резолуцијама од ТВ па ако имате графичком картицом можете згодан велик део гарантује да можете једноставно ставити један 1920кс1080 резолуцији.
Old 7. април 2009, 14:02
Донаторска Група

То не сасвим решити ситуацију ипак, јер моја графичка картица је способан за то, да је ХД и све, али ја желим 2 редовне дефиниција монитори плус ХДТВ, не могу си приуштити 3 ХД екране.

Оне сам превише везан шта ће се користити, али ја морам да знам ако ја могу успешно приказати исту слику на ХД 32 ", а СД 18,5" са резолуцијама осјетљив на оба?
Old 7. април 2009, 14:13
Мембер Гроуп

Ти монитори су доста добри, али не морате 1000:1 контраст и Делл оне су увек скупље. Ви могли покупити један 22 "монитор способан 1920кс1080 вероватно £ 150 за сваки, али би могло да буде скупо исплати! Иако сам приметио да је осветљење је згодан ниско ..

Што се тиче резолуције ићи, сигуран сам да можете. То постаје врло широки резолуција ипак, моји пријатељи је 2464 * 900. Треба да буде у могућности поставити резолуцијама самостално, ја могу на мој лаптоп, али да је за 2 сцреенс. Ако ставите на једном ТВ-а 2 монитора на други излаз са раздвајач онда би требало да буде у реду =)
Old 7. април 2009, 15:05
Донаторска Група

Да знам да ће то дјело као да је у реду, али невоља је да ја потреба то овако:
Цханнел 1 ........................ Цханнел 2
Примары Средње Делл Делл ..................
Самсунг ХД

Тако се проблем ће бити да могу да имају само један резолуција за две различите екранима ...

Као Хтео је потребно за постављање у ХД резолуцији за Самсунг, а ја ћу само да се надам да је Делл доунсцале можете га или нешто мислим ...
Old 7. април 2009, 15:10
Мембер Гроуп

Пријатељ моје (Регистрован дана овде, иде по имену АфтерСхоцк) је рекао да је могуће, али не бих интензивним истраживањима први пре него што добијете скупљи проблем.
Old 7. април 2009, 15:14
Донаторска Група

Хвала за улаз,

Болестан 'пробати то вањска Аныуаы, и ако то не ради, ја ћу учинити нешто попут користите ниже резолуције о ХДТВ тако да је окружен са црним оквиром, ухицх'д бити досадне, али барем да бих да раде.

То ће потрајати неколико месеци, да би добили средства заједно и ред је и да, али кад то учинио ја ћу се вратити на овај тхреад и просвијетлити свет о томе да ли то ради или не!
Old 7. април 2009, 15:39
Мембер Гроуп

Звучи као план дуде. Надати то утврде вањска страна!
Old 8. април 2009, 01:45
Донаторска Група

Тханкс: биггин:

Болестан 'пробати то као што је план већ је први ...

Али након спава на њему, ако сам чуди што сам покушава учинити је једна од користи сли или КСФире?
Ја ћу отићи тамо али само ако то не ради на једном графичком картицом, не желите да потрошите више на 2 нове картице као моје тренутне не подржава сли
Old 8. април 2009, 11:19
Мембер Гроуп

Мислим да у сли и Ксфире графичке картице власт је комбиновати да бисте креирали више моћна графичка обрада јединица, мислим да је екстра разгледнице нису омогућене лукама док је у то мулти цард моде, али ћу се морати гледати га ..
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Дуал монитор са 2 подешавање графичких картица - портови, ВГА бцхатт Грапхицс Цардс & Мониторс 3 29 Окт 2009 18:07
Како Сетуп више монитора рачунара? иронмастер Грапхицс Цардс & Мониторс 1 12 аугуст 2009 09:47
Како мој сетуп ПС2 изводити кроз монитор МТ дасхты ПЦ & конзоле Игре 2 25 мај 2009 08:27
А збуњујуће 2 1 / 2 монитор сетуп јон7187 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15. јуна 2007 14:36
Лаптоп Технологија будућности ОлыПерсон Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 29 мај 2007 17:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц