az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Benim Gelecek üç Monitör Kur Dilemna ..

Reply

Konu Araçları
Old 7 Nisan 2009, 13:37
Bağış Grubu

Default Benim Gelecek üç Monitör Kur Dilemna ..

Tamam, ben benim monitör kurulumu yenilemek için umut ediyorum.

Masam Açık 2 monitör tam olarak 20 "işareti, muhtemelen 19", kabaca yaklaşık aynı benim grafik kartı, çift monitör yeteneği kullanarak istiyorum.

Ancak ben de, benim masama ikincil monitör aynı gösteren bir Yüksek Tanımlı 32 "Samsung benim duvara istiyorum.

Sorunum çözünürlüktür.
Ben GPU kartı (ikinci çıkış), bir DVI çıkış iki ulaşmak için bir Splitter kullanmak için, bir masa ve bir duvar için, bu yüzden aynı göstermek ediyorum sahip ediyorum.

Duvara Ancak HD ekran doğal yeteneği olan büro bir daha çok daha yüksek çözünürlük isteyeceksiniz.

Bu nedenle senaryoda olası tüm at?

Ne cevap Standart Definition geniş ekran monitör bir 1080p çözünürlüğe sahip olacak? Da doğru bir şey daha uygun göstermek için izin vererek bir yere gelmek mümkün olabilir mi? Yoksa bir sinir brakedown olurdu?

Nedeni, muhtemelen durum yardımcı olacağını düşündüm ben de geniş olmalı (her ne kadar ben başlangıçta olmasını istiyorsanız) değildir, bu HDTV olarak açıkça genişekran ben 16 kullanmak istediğiniz ediyorum olacağını görmeye masaüstü olanlar karar vermiştik: olarak 9 çözünürlük, bu yüzden aptal gibi değil.

Teşekkürler, ben, lütfen fiyatları ile ilgili yorum yapmak, bu ucuz, sadece ilk Google sonucu değil altındaki izler ve iki tür bağlantılar ekleriz.

Samsung duvardan genişekran Tam HD monte
Dell 18,5 "SD Resepsiyon jobbies genişekran da (2)

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 7 Nisan 2009, 13:59
Üye Grubu

Sadece bir 1080p .. monitör almak Bu kararlar aynı bütün ekranlar arasında olur ve bir sorun görmek gerekir.

TV böylece eğer oldukça fazla olduğu kolayca 1920x1080 çözünürlük söndürmek garanti bir grafik kartına sahip daha Monitör var her zaman daha yüksek çözünürlük.
Old 7 Nisan 2009, 14:02
Bağış Grubu

Ancak, benim grafik kartı yeteneğine sahip olduğundan, bu HD ve her şey, ama ben 2 normal tanımı PLUS bir HDTV izler istiyorum, 3 HD ekranlar göze alamaz's Bu oldukça durum çözmemektedir.

Ben de ne kullanarak olacak ama bilmeniz gereken eğer başarılı bir HD 32 "ve bir SD 18,5" de üzerinde mantıklı kararlar ile aynı görüntü can bağlantılı The ones?
Old 7 Nisan 2009, 14:13
Üye Grubu

Bu izler çok iyi ama 1000:1 kontrast ve Dell olanlar gerek yoktur her zaman pahalıdır. Sen 1920x1080 Muhtemelen £ 150 her biri için yetenekli monitör, pahalı olabilir, ancak bu değer bir 22 "almak olabilir, ben de bu parlaklık güzel .. az fark var

Bildiğim kadarıyla bu kararlar git, seni emin oldum. Ancak arkadaşlar 2464 * 900 ise bu çok geniş bir çözüm olur. Bağımsız, ben benim laptop üzerindeki çözünürlükleri ayarlamak gerekir ancak 2 ekranlar için. Eğer bir ve sorun olmaz bir Splitter sonra, ikinci çıkış = üzerinde 2 monitör üzerinde) TV koymak
Old 7 Nisan 2009, 15:05
Bağış Grubu

Evet ben böyle Tamam çalışacağını, ama sorun bu gibi gereken:
Kanal 1 ........................ Kanal 2
İlköğretim Ortaöğretim Dell Dell ..................
HD Samsung

Yani sorun, sadece iki FARKLI ekranlar için bir çözüm olabilir ... olacaktır

Gibi Samsung için HD çözünürlüğü ayarlamak gerekir ediyorum, ben sadece Dell Ben falan downscale umuyoruz için tahmin olur ...
Old 7 Nisan 2009, 15:10
Üye Grubu

Burada A friend of mine (Kayıtlı, adını aftershock tarafından) gider mümkün olduğunu söyledi ama ben daha önce bazı yoğun araştırma ilk yapmak ediyorum pahalı bir sorun alıyorum.
Old 7 Nisan 2009, 15:14
Bağış Grubu

Giriş için teşekkürler

Zaten ve denersiniz eğer ben HDTV böylece siyah bir çerçeve ile çevrelenmiş's olmak which'd bir düşük çözünürlük kullanmak gibi bir şey yapacağım iş değil ama can sıkıcı bir iş ediyorum en azından.

Bu ay birlikte para almak için bir çift alır ve bu düzeni ve bu ancak bu geri Bu iplik üzerinde alırsınız ve dünyanın aydınlatmak bitti olsun bu eserler ya da değil!
Old 7 Nisan 2009, 15:39
Üye Grubu

Bir plan ahbap gibi. Umarım bunu çalışıyor!
Old 8 Nisan 2009, 01:45
Bağış Grubu

Ben zaten ilk planda gibi deneyin göreceksiniz ...

Ama eğer ben ne çalışıyorum ben merak uyku sonra bir SLI veya Xfire sahibi biridir?
Sadece orada olsa, eğer tek bir grafik kartına, dont çalışmıyor gidersiniz 2 yeni kartlar daha fazla olan bir SLI desteklemiyor gibi harcamak istiyorum
Old 8 Nisan 2009, 11:19
Üye Grubu

Ben SLI ve Xfire, bir daha güçlü bir grafik işlemci birimi oluşturmak için birlikte olduğunu, sanırım süre bu kadar çok kart modunda ama .. bu kadar bakmak gerekir ekstra kartları port engelli olan grafik kartı güç düşünüyorum
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından