![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
![]() Ok, тому я сподіваюся, повністю освіжити Налаштування монітора. На моєму столі я хочу 2 монітора точно так само, приблизно в межах 20 "маркера, ймовірно, 19", використовуючи мої відеокарта Dual можливостей монітора. Однак я також хочу високої роздільної здатності 32 "Samsung у мене на стіні, відображаючи їх в якості другого монітора на моєму столі. Моя проблема резолюції. Мені потрібно було використовувати спліттер щоб потрапити з одного виходу DVI на карті ГПУ (другий вихід), два, один за одним столом і на стіні, так що вони б показати те ж саме. Однак екран HD на стіні, очевидно, потрібен набагато більш високою роздільною здатністю, ніж одним столом будуть здатні. Так мій сценарій взагалі можливо? Яку відповідь буде стандартне визначення широкоформатним монітором потрібен дозвіл 1080p? Чи буде в змозі правильно масштабу It Down дозволяє йому показати щось більше підходить до нього? Або ж є нервова brakedown? Я вирішив, стіл з них повинні бути також широкоекранний (хоча я з самого початку не хочу їм бути), тому що я подумав, що, ймовірно, допоможе ситуацію, бачачи, як HDTV, очевидно, стане широкоекранний так що я хочу використовувати 16: 9 резолюції на нього, щоб не виглядати нерозумно. Спасибо, я буду додавати посилання на два типи моніторів на дні, будь ласка, коментар за цінами, це не найдешевше, тільки перші результати Google. Samsung настінні Full-HD Widescreen Dell 18.5 "SD стіл jobbies широкоформатний також (2)
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Просто візьміть 1080P Монітор ".. Резолюції будуть такими ж, то на всіх екранах, і ви не повинні побачити проблему. Монітори завжди був високим дозволом, ніж на телебаченні так, якщо у вас відеокарта можна в значній мірі гарантувати, що ви можете легко згасити з роздільною здатністю 1920x1080. |
|
| |||
| |||
| Це не зовсім вирішити ситуацію, хоча, тому що моя відеокарта на це здатні, це HD, і все, але я хочу 2 регулярного визначення монітори ПЛЮС HDTV, я не можу дозволити собі 3 HD екранами. Тих, що я пов'язаний, що теж буду використовувати, але мені потрібно знати, чи можу я вдало продемонструвати той же образ на HD 32 "і 18,5 SD" з розумною резолюції по обидва?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ці монітори досить добре, але вам не потрібні контрастності 1000:1 і Dell адже завжди дорожче. Ви можете підібрати 22 "монітор здатний 1920x1080, ймовірно, за £ 150 кожен, може бути дорогим, але того варте! Я зауважив, що хоча яскравість досить низька .. Що стосується резолюції йти, я впевнений, що ви можете. Вона стає дуже широкою резолюції, хоча, мої друзі, 2464 * 900. Ви повинні бути в змозі встановити резолюції самостійно, я міг би на моєму ноутбуці, але що було на 2 екранах. Якщо Ви ставите телевізор на одну і 2 монітора на другий вихід з Splitter тоді все буде нормально =) |
|
| |||
| |||
| Та я знаю, він буде працювати добре, як це, але біда мені потрібно так: Канал 1 Канал 2 ........................ Первинна Dell .................. Середнє Dell HD Samsung Таким чином, питання буде те, що я можу тільки один дозвіл для двох екранах різні ... Як я необхідно встановити дозвіл на жорсткому диску для Samsung, і я буду тільки сподіватися, що Dell може зменшити її розміри або що-то я думаю ...
|
| |||
| |||
| Мій друг (зареєстрований тут, виходить під назвою Aftershock) сказав, що це можливо, але я б зробити деякі інтенсивні дослідження, перш ніж ви отримаєте дорогої проблемою. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за вхід, Я постараюся його будь-якому випадку, і якщо вона не працює, я зроблю щось на зразок використання низького дозволу на HDTV так що оточений чорною рамкою, which'd буде дратувати, але принаймні це б працювати. Це займе декілька місяців, щоб отримати кошти разом і порядку його і це, але коли це буде зроблено я повернуся на цю нитку і просвітити світ чи це працює чи ні!
|
| |||
| |||
| Схоже, план чувак. Надії вона працює! |
|
| |||
| |||
| Thanks: капюшон: Я постараюся це як план вже є перші ... Але після сну на ньому я здивувався, що я намагаюся зробити, це одна з переваг SLI або XFire? Я тільки туди, хоча, якщо вона не працює на одній відеокарті, не хочете витрачати більше коштів на 2 нові карти, як мій поточний не підтримує SLI
|
| |||
| |||
| Я думаю, в SLi і Xfire влади відеокарти об'єднані для створення більш потужного графічного процесора, я думаю, додаткові порти Листівки відключені в той час як в його режимі Multi карти, але мені доведеться шукати його .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Налаштування монітора з 2 Графічні карти - VGA порти | bchatt | Графічні карти & Монітори | 3 | 29 жовтня 2009 18:07 |
| Як налаштувати з'єднання декількох моніторів комп'ютера? | IronMaster | Графічні карти & Монітори | 1 | 12 серпня 2009 09:47 |
| Як налаштувати PS2 бігти через MT контроль | dashty | PC & консоль Gaming | 2 | 25 травня 2009 08:27 |
| Плутанину 2 1 / 2 Налаштування монітора | jon7187 | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 червня 2007 14:36 |
| Майбутнє ноутбуків технології | OlyPerson | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 29 травня 2007 17:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |