по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Дали ми GPU Deffective?

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 май 2009 г., 14:56
Номер на групата

Default Дали ми GPU Deffective?

Е, това е грешка, аз имам
http://support.microsoft.com/?kbid=293078
Мисля, че този какво причинява всичките ми BSOD години. Какво мислите вие?

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 22 май 2009 г., 16:46
Номер на групата

Ами при положение, че имам BSOD проблеми, тъй като аз построена тази машина и тя изглежда като през цялото време съм имал NVidia GPU, че intermittently malfunctioned правото на клетката, мисля, че това е много вероятно.
Old 22 май 2009 г., 17:03
Номер на групата

проклятие. му винаги е в средата на игра или надясно, когато щракнете върху случайни неща. , когато той работи в една игра то тече без грешка, а след това на случаен принцип, BAM! но не може да се свири с часове наред, преди да се случи.
Old 22 май 2009 г., 22:11
Номер на групата

Звучи точно като моите. Запазих "фиксиране" други неща, и тя ще работят отлично, а след това като ти казвам, бам от нищото тя се заключва.

Аз имам две карти, затова аз се завтече ги един по един да се види. Това е работил безупречно за около една седмица сега, другият объркано от самото начало, така че аз съм доста убеден, че е проблем.

Мога ли да ви стари карти, за да се види дали работи?
Old 23ти май 2009 г., 11:41
Номер на групата

I DONT имат стари карти. но Im guna инсталирате Windows 7 от друга HDD (веднъж да намеря закърпвам празен DVD) и ако тя все още действа и може да се предположи, че е, че GPU. Бог дяволите. и му е над 30 дни също. така АЗ арго го прати обратно към newegg. Трябва ли да се регистрира на GPU за BFG, за да RMA него?
Old 26-ти май 2009 г., 00:17
Номер на групата

Почти със сигурност да. Знам, че направи за EVGA.
Old 26-ти май 2009 г., 12:17
Номер на групата

Добре, добре, неговите guna RMA днес. това sux ... мястото, аз имам предвид, че корабът да е буквално 1,58 мили от моята къща ... и те приучавам нека просто капка го до мястото, ... така че аз трябва да го кораба.
Reply

Register

Маркери
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc